Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Tudose, despre discursul lui Juncker: Un mesaj extraordinar. Este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica

B1 B1,
Mihai Tudose, despre discursul lui Juncker: Un mesaj extraordinar. Este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose a vorbit miercuri, in debutul sedintei de Guvern, despre precizarile facute despre Romania de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, in discursul sau despre st. continuă pe B1

Mihai Tudose, despre Pilonul II de pensii: Daca se ajunge in acea situatie, populatia nu va fi consultata

MPremierul Mihai Tudose a precizat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care se va ajunge ca Pilonul II de pensii sa devina optional, populatia nu va fi consultata in legatura cu aceasta varianta.

Corina Cretu, despre discursul lui Juncker la adresa Romaniei

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker vrea ca sefii de stat si de guverne ai statelor membre UE sa se intalneasca in Romania a doua zi dupa ce Marea Britanie paraseste.

Europarlamentarul Viorica Dancila, despre discursul lui Juncker la adresa Romaniei

Europarlamentarul Viorica Dancila a comentat la Antena 3 discursul lui Jean Claude Juncker la adresa Romaniei. Este discursul cel mai optimist pentru Romania, pe care l-am auzit de cand.

Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose cu ocazia inceperii noului an scolar

Premierul Mihai Tudose a adresat, luni, un mesaj elevilor si profesorilor la inceputul noului an scolar. Succes tuturor in noul an scolar! Respect, doamnelor si domnilor profesori!, a.

Mihai Tudose: E prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose considera ca mesajul transmis miercuri de catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este . extraordinar. Este un mesaj extraordinar, este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si apreciaza demersurile pe care le-am facut noi, cu totii, Romania este eroina acestei povesti, a spus Tudose. Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a propus miercurica la o zi dupa iesirea Marii Britanii din UE sa se tina un summit european la Sibiu. Acest summit, ce ar urma sa aiba loc pe 30 martie 2019, va fi dedicat stabilirii directiei viitoare a Uniunii Europene.

Mihai Tudose: Este prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, ca mesajul presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, este extraordinar. E prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si.

VIDEO Ce gafa a facut premierul Tudose, dupa anuntul lui Juncker despre gazduirea summitului UE la Sibiu

Mihai Tudose a salutat propunerea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ca Sibiul sa gazduiasca viitorul summit al UE, subliniind ca este prima data cand executivul European nu ne critica, ci apreciaza demersurile Romaniei .

Gafa. Tudose confunda institutiile europene: Juncker, presedintele Consiliului European

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, dupa afirmatiile presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, privind organizarea Summitului Consiliului European la Sibiu, ca este prima oara cand structura europeana nu ne critica, ci apreciaza demersurile Romaniei. Pe de alta parte, Tudose a gafat cand l-a numit pe Juncker presedintele Consiliului European.

Ce spun cifrele despre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a fost analizat de Anatol Basarab din punct de vedere numerologic. Data de nastere a dezvaluit lucruri nestiute despre sensibilitatea acestuia, Mihai Tudose fiind, de fapt, o persoana.

Tudose despre dividendele cerute anticipat: Le-am luat acum pentru ca acum ne trebuie! Pentru proiecte importante!

Iata o dovada in plus, a cata oare, ca Guvernul nu are bani sa isi onoreze pomenile electorale promise: cere companiilor de stat sa vireze la buget, anticipat, dividendele aferente acestui an. Iar premierul Mihai Tudose recunoaste Le-am luat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )