Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Domnul Daea este premiantul Europei

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Domnul Daea este premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'. Despre fondurile europene: Domnul Daea este premiantul Europei la atragerea de fonduri europene. dincolo de toate glumele facute. Despre 'manualul de sport': E o gluma. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Facem santiere, porturi...am dat drumul la investitii

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Daea, premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'.

Premierul Tudose, despre pensiile speciale: Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte

Premierul Mihai Tudose declarat, luni, ca Guvernul nu va da peste noapte o Ordonanta in cazul pensiilor speciale. Nu o sa dam nicio Ordonanta peste noapte, v-o spun cu toata.

Interviu GENIAL cu Mihai Tudose! Raspunsul premierului la intrebarea de ce sunteti asa incruntat?

Andreea Dumitrescu l-a prins la sah pe premierul Mihai Tudose, unde i-a luat un interviu pe fuga, pentru emisiunea Politikix, de la Antena 3. i: As vrea dle premier sa va caracterizati.

Care este ultima carte pe care a citit-o Mihai Tudose. Cum raspunde premierul la intrebarea: De ce sunteti asa incruntat?

Premierul Mihai Tudose a acordat un interviu pe fuga pentru Antena 3 in care a vorbit despre carti, muzica, dans, vacanta, Star Trek, Liviu Dragnea si Victor Ponta.

Politikix: Raspunsul premierului Mihai Tudose la intrebarea de ce sunteti asa incruntat?

Andreea Dumitrescu l-a prins la sah pe premierul Mihai Tudose, unde i-a luat un interviu pe fuga, pentru emisiunea Politikix, de la Antena 3. i: As vrea dle premier sa va caracterizati.

Mihai Tudose vrea vaccinarea obligatorie, prin lege

Premierul vrea sa introduca, prin lege, obligativitatea vaccinarii copiilor. Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi necesar ca Romania sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie, prin intermediul Institutului Cantacuzino.

Mihai Tudose vrea sa introduca vaccinarea obligatorie

Premierul Mihai Tudose a declarat ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie prin lege. intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, premierul a spus ca vinovati pentru situatia tragica din.

Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea vaccinarii copiilor

Premierul Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea, prin lege, a vaccinarii copiilor, precizand, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi nevoie ca tara noastra sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie la Institutului Cantacuzino.

Premierul Mihai Tudose: Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie

Rectificarea bugetara va fi facuta in luna septembrie, a declarat premierul Mihai Tudose, luni seara, la Antena 3. in septembrie, deocamdata stam bine, a declarat Mihai Tudose,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )