Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihai Tudose: Sunt trei variante de lucru in privinta Pilonului II de pensii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mihai Tudose: Sunt trei variante de lucru in privinta Pilonului II de pensii

Guvernul are pe masa de lucru trei variante in ceea ce priveste Pilonul II de pensii. O decizie va fi luata saptamana viitoare, cand simularile vor fi complete. continuă pe Wall-Street Ro

Tudose: Sunt trei variante de lucru in privinta pilonului II de pensii; o decizie va fi luata saptamana viitoare

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, ca la acest moment exista trei variante de lucru in ceea ce priveste pilonul II de pensii, una dintre ele fiind ca romanii care contribuie sa poata opta. El a precizat ca o decizie va fi luata saptamana viitoare, cand simularile vor fi complete.

Tudose: Sunt trei variante de lucru pentru pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la Romania TV, ca exista trei varianta de lucru in privinta pilonului II de pensii, de a lasa lucrurile cum sunt, de a diminua cota pilonului II si una care ofera posibilitatea cetatenilor de a opta pentru alternativa dorita.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 11:05 Cristian Busoi, PNL: Mutarea banilor de la Pilonul II la Pilonul I ii va face pe tineri sa plece din tara Mutarea banilor de la contributiile private in fondul gestionat de stat reprezinta o deposedare de drepturi a segmentului de pana in 45 de ani, in favoarea electoratului de peste 65 de ani, si ii va face pe tineri sa plece din tara, sustine Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti. ------------- Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

Mihai Tudose, anunt de ultima ora despre pilonul II de pensii: Guvernul ia in calcul trei variante

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit marti ca executivul ia in calcul trei variante de lucru privind pilonul II de pensii. Conform primului-ministru acestea sunt: de a lasa lucrurile cum sunt, de a diminua cota.

USR: Mihai Tudose pregateste nationalizarea pensiilor private

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine, intr-un comunicat, ca premierul Mihai Tudose ar pregati nationalizarea pensiilor private si il acuza pe acesta ca foloseste impotriva Pilonului II de pensii acelasi tip de argumente care au fost folosite si in democratia iliberala si pro-putinista a lui Viktor Orban, in Ungaria, cand acesta a nationalizat pensiile private.

Mihai Tudose: Vom incerca sa retragem dosarul Rosia Montana de la UNESCO. Acolo sunt zacamintele noastre

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti, referindu-se la procesul de arbitraj care vizeaza Rosia Montana, ca nu crede ca statul roman va pierde aceasta disputa in instanta. Eu nu cred.

Mihai Tudose, despre proiectul de modificare a legilor justitiei: Voi tine cont si de pozitia celor din Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti ca proiectul de modificare a legilor justitiei nu a fost depus oficial la Guvern. Tudose a precizat ca la adoptarea acestui act normativ va tine cont atat de avizul CS.

ANPC a publicat raportul despre banci cerut de premierul Mihai Tudose: 46 de actiuni in instanta

Autoritatea pentru protectia consumatorului ANPC) a ascultat cererea facuta de premierul Mihai Tudose si a publicat raportul privind sistemul bancar din Romania. in urma verificarilor facute de.

Mihai Tudose l-a luat la rost pe ministrul Sanatatii: Maine dimineata imi spui cine nu mai lucreaza acolo, da?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in legatura imaginile aparute in presa de la Casa Nationala de Asigurari Oradea, unde doua persoane cu handicap.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )