Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de turisti au asistat la manifestarile de Ziua Marinei la Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mii de turisti au asistat la manifestarile de Ziua Marinei la Constanta

Aproximativ 10. 000 de localnici si turisti au asistat, astazi, pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanta, la manifestarile de Ziua Marinei, fiind prezenti si vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apararii, Mircea Dusa, seful Statului Major. continuă pe Wall-Street Ro

Repetitie generala pentru ZIUA MARINEI, la Constanta. De ce se TEM organizatorii

In portul Constanta se desfasoara, joi, repetitia generala pentru actiunile care vor avea loc de Ziua Marinei 15 august.

Parada spectaculoasa de Ziua Marinei. Mii de oameni au participat la festivitati

Ziua Marinei a fost sarbatorita sambata la Constanta cu o desfasurare impresionanta de forte si cu spectacole impresionante. Au avut loc mai multe manifestatii pe faleza cazinoului din Constanta,.

VIDEO Cum s-a organizat Ziua Marinei pe mosia primarului Manea de la Orsova

Unde puteau fi organizate mai bine manifestarile de Ziua Marinei la Orsova decat pe vaporul familiei primarului orasului. Pe pontonul privat, s-au adunat oficialitatile si tot aici au avut loc si jocurile marinaresti, sub privirile a peste 1000 de orsoveni veniti la eveniment.

Ziua Marinei, serbata in Parcul Herastrau, cu jocuri marinaresti si plimbari gratuite pe lac

Ziua Marinei va fi serbata, sambata, si in Parcul Herastrau din Capitala, printre manifestarile incluse in program numarandu-se o festivitate cu discurs al zeului Neptun, dar si jocuri marinaresti si plimbari gratuite pe lac.

Ziua Marinei 2015. Cea mai frumoasa sarbatoare a verii, cu jocuri marinaresti, demonstratii de lupta, defilari si fanfara

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, debuteaza la Constanta cu festivitatile de pe faleza Comandamentelui Flotei, din zona Portul Tomis-Cazino. Acestea vor incepe la ora 9. 55, cand se vor ridica pavilionul si Marele Pavoaz pe toate navele militare romanesti, iar Zeul Neptun va da startul festivitatilor de Ziua Marinei.

FOTO Avanpremiera la Ziua Marinei 2015. Ultimele repetitii facute de marinari pe faleza Cazino din Constanta

Marinarii au avut vineri, 14 august, ultimele pregatiri pentru marea sarbatoare de Ziua Marinei, ce se desfasoara cu mare fast la 15 august la Constanta.

Spectacol total pe litoral, de Ziua Marinei

Ziua Marinei va fi sarbatorita astazi la Constanta cu o desfasurare impresionanta de forte si spectacole ca-n filme. Vor avea loc mai multe manifestatii pe faleza cazinoului din Constanta, printre.

O tanara care participa la festivitatile de Ziua Marinei a cazut de pe stabilopozi

O fata in varsta de 14 ani care asista, sambata, la festivitatile organizate la Constanta de Ziua Marinei, a fost ranita dupa ce a cazut de pe dig pe stabilopozi, ea suferind un traumatism cranio-cerebral.

Spectacole pe apa si pe uscat de Ziua Marinei, pe faleza Constantei. Pentru prima data, marinarii constanteni vor merge si la Bicaz

Peste 5. 000 de militari vor fi in dispozitiv anul acesta de Ziua Marinei, oferind publicului un spectacol pe apa si pe uscat de zile mari: ceremonial militar si religios, jocuri marinaresti, scene de lupta.

Cu Bega in centrul candidaturii pentru Capitala Culturala Europeana, Timisoara nu e in stare sa organizeze un eveniment cat de mic pentru a marca Ziua Marinei

Pentru prima data in ultimii 15 ani, Ziua Marinei nu este marcata la Timisoara in niciun fel. in aceasta situatie s-a ajuns pentru ca firma privata care se ocupa ca Ziua Marinei sa fie organizata si la Timisoara nu s-a mai implicat, iar autoritatile nu au fost capabile sa puna la punct o manifestare cat de mica. Aceasta situatie vine tocmai contextul in care Timisoara se pregateste sa redeschida navigatia pe Bega.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )