Libnet.ro
UNICEF

18:30

Miley Cyrus SOCHEAZA din nou! Artista lanseaza un clip EXPLICIT, Tongue Tied, in care imbina grotescul cu senzualitatea!

Devorator Monden Devorator Monden,
Miley Cyrus SOCHEAZA din nou! Artista lanseaza un clip EXPLICIT, Tongue Tied, in care imbina grotescul cu senzualitatea!

Nici nu a fost bine externata din spital si deja a dat nastere la noi controverse! Desi inca nu s-a. continuă pe Devorator Monden

Miley Cyrus transforma erotismul in arta! Vezi aici clipul piesei Tongue Tied!

La 21 de ani, Miley Cyrus socheaza mai mult ca niciodata in clipul piesei Tongue Tied, un nou extras pe single de pe cel mai recent album al ei. Clipul are doua minute, este regizat de Quentin Jones si aminteste de Grace Jones.

Miley Cyrus s-a imbolnavit din nou si a amanat inceputul turneului european Bangerz

Miley Cyrus a mai amanat alte doua concerte programate pe continentul european dupa ce reactia alergica severa de care sufera a determinat doctorii sa nu o lase sa calatoreasca.

Vestul si sudul Romaniei sunt din nou sub ape. Zeci de case au fost inundate

Din cauza ploilor torentiale din ultimele zile, raurile au iesit din matca, iar in orase canalizarile nu au mai facut fata apei. in Caras-Severin zeci de case sunt inundate, iar prin curtile oamenilor nu ai.

Din nou inundatii in cartierul Magura din Bocsa

Judetul Caras-Severin a fost sub avertizare cod galben de ploi intre orele 16 si 18, mai multe case si terenuri din Bocsa fiind inundate.

Din nou acasa: Rapid revine in Giulesti in meciul cu ACS Berceni, dupa ce i s-a schimbat pedeapsa

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a modificat pedeapsa pe care Rapid o primise la finalul lunii martie, care prevedea suspendarea intregului stadion Valentin Stanescu pentru doua etape, din pricina unor incidente petrecute la meciul de la Clinceni.

Becali tunde gazonul la Academia lui Hagi si are din nou telefon mobil (FOTO)

Gigi Becali se bucura de regimul deschis de detentie si de o zi a inceput sa lucreze pentru Academia de Fotbal a nasului sau Gheorghe Hagi din localitatea constanteana Ovidiu.

Becali tunde gazonul la Academia lui Hagi si are din nou telefon mobil

Gigi Becali se bucura de regimul deschis de detentie si de o zi a inceput sa lucreze pentru Academia de Fotbal a nasului sau Gheorghe Hagi din localitatea constanteana Ovidiu.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, primele declaratii: Pronuntarea in dosarul ICA urma sa fie amanata din nou marti, colegul sau de complet fiind in concediu. Procurorii i-au prezentat ca probe interceptari: Interceptarile alea... Haideti domne... vorbe! Ca

Judecatorul Stan Mustata a facut marti in jurul pranzului, la iesirea din sediul DNA, primele declaratii pentru presa, el declarand ca astazi urma sa dea o noua amanare in dosarul ICA - Dan Voiculescu, deoacere colegul sau din completul de judecata este in concediu. Intrebat de reporteri ce probe i-au prezentat procurorii, Stan Mustata a raspuns interceptari: Interceptarile alea. Haideti domne. vorbe, le-a spus el jurnalistilor. El a mai afirmat ca regreta ca nu i-a fost aprobata cererea de abtinere pe care a facut-o pe 8 aprilie in acest dosar. Regret, am regretat din prima clipa. Intrebat care este motivul, Stan Mustata a raspuns ca Imi cereti sa dau raspunsuri politice si nu fac politica. Stan Mustata a mai spus ca Oameni buni, cand Viorica Dinu a fost arestata, il judeca pe Voiculescu. El le-a mai adresat jurnalistilor si intrebarea Pot eu sa dau achitare intr-un dosar al DNA?. Intrebat apoi daca avea in vedere solutia achitarii, Stan Mustata a raspuns: Hai domnule, de unde-ai scos-o?.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )