Libnet.ro
UNICEF

01:05

7 milioane de euro, pentru reabilitarea fantanilor din centrul Capitalei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
7 milioane de euro, pentru reabilitarea fantanilor din centrul Capitalei

Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar. continuă pe Wall-Street Ro

Fantanile din centrul Capitalei vor fi reabilitate

Cele 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea, vor fi reabilitate, Apa Nova urmand sa investeasca 7 milioane de euro in lucrari care vor fi desfasurate pana in luna septembrie a acestui an, anunta Primaria Capitalei. in aceasta perioada, alimentarea cu apa va fi intrerupta si exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda.

Fantanile din centrul Capitalei vor fi reabilitate. La cat se ridica investitia si cand vor fi gata

Cele 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea, vor fi reabilitate, Apa Nova urmand sa investeasca 7 milioane de euro in lucrari care vor fi desfasurate pana in luna septembrie a acestui an, anunta Primaria Capitalei. in aceasta perioada, alimentarea cu apa va fi intrerupta si exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda.

Fonduri europene 2018: Cte 200.000 Euro-7 milioane Euro pentru incubatoare de afaceri - s-au prelungit nscrierile. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Statul a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru fondurile europene cuprinse intre 200. 000 de euro si 7 milioane de euro fiecare, pentru finantarea incubatoarelor de afaceri, in care se pot dezvolta start-upuri si alte mici business-uri in Romania. Descarca din text Ghidul solicitantului si planul de afaceri pentru incubatoare.

SRI si CERT-RO vor cheltui cte 30 milioane de euro pentru proiecte europene de securitate cibernetica

Serviciul Roman de Informatii SRI) si Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) vor cheltui cate 30 de milioane de euro din fonduri europene si de la bugetul de stat, in doua proiecte de securitate cibernetica.

BCR si-a crescut profitul net la 54,3 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 252,7 milioane lei 54,3 milioane euro), in primul trimestru din acest an, in crestere de la 196,3 milioane lei 43,4 milioane euro), in aceeasi perioada a anului trecut.

Scene de groaza in centrul Capitalei. Doi barbati au fost calcati in picioare pe mijlocul strazii

Imagini teribile au fost surprinse in centrul Capitalei, dupa o bataie generalizata . Doi barbati au ramas intinsi pe caldaram. Scena de groaza s-a petrecut printre mai multe taxiuri. in imaginile.

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal.

Un proiect inedit de milioane de euro pentru a-i scapa pe oameni de saracie: bani pentru sapun, educatie si mutarea toaletei in casa

In comuna Hiliseu Horia, situata la granita de nord a Romaniei, in judetul Botosani, autoritatile locale au accesat un proiect inedit pe fonduri europene pentru a combate saracia.

Competitie cu finantari de 135.000 euro pentru firme cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii perioada de inscriere, prelungita

EIT Health a prelungit perioada de depunere a candidaturilor pentru cele trei competitii dedicate startup-urilor, cu granturi in valoare totala de 135. 000 euro pentru inovatorii din domeniul sanatatii care doresc sa-si transforme ideile inovatoare in solutii comercializabile. inscrierile se fac pana la 15 mai. Cine poate participa.

Legea offshore - amanata, probabil, pentru sesiunea parlamentara din toamna

Comisia pentru Industrii a solicitat prelungirea cu 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru legea offshore *Virgil Popescu, PNL: Sper ca dezbaterile acestui proiect de lege sa nu fie amanate pentru sesiunea parlamentara din toamna, pentru ca asta ar insemna inclusiv amanarea deciziilor strategice ale companiilor pentru 2019 sau poate chiar renuntarea acestora Comisia pentru Industrii si Servicii a solicitat, pe 27 aprilie 2018, Biroului permanent al Camerei Deputatilor prelungirea cu 60 de zile a termenului de depunere a raportului pentru Proiectul de Lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore PL-x 33/2018).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )