Libnet.ro
UNICEF

19:30

Militar roman confirmat cu noul coronavirus, internat la Spitalul Matei Bals

Adevărul Adevărul,
Militar roman confirmat cu noul coronavirus, internat la Spitalul Matei Bals

Un militar roman de la Comandamentul Multinational de Divizie Sud- Est, structura a NATO, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, au anuntat reprezentantii comandamentului intr-o postare pe Facebook. Soldatul a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si este in stare buna. continuă pe Adevărul

Femeie infectata cu noul coronavirus la spitalul din Lugoj. E mama unei doctorite si a intrat in contact cu zeci de persoane

Mama unei doctorite este primul pacient confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus la spitalul din Lugoj, judetul Caras-Severin.

Militar roman dintr-o structura NATO, testat pozitiv cu noul coronavirus. El a fost internat la Spitalul Matei Bals

Un militar roman de la Comandamentul Multinational de Divizie Sud- Est, structura a NATO, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Militarul a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si este in .

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Seful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus: Nu am niciun fel de simptome Este internat la Spitalul Judetean, unde peste 100 de cadre medicale sunt infectate

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul Judetean Suceava, el spunand ca nu are niciun fel de simptome. in judetul Suceava situatia generata de COVID-19 este extrem de grava - 5 oameni au murit, iar peste 100 de cadre medicale din Spitalul Judetean sunt infectate.

Al optulea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat marti cel de-al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in data de 19. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina.

inca un pacient de la Spitalul Suceava, infectat cu noul coronavirus, si-a pierdut viata. Este cel de-al 14-lea deces

Autoritatile au anuntat miercuri cel de-al 14-lea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba tot despre un pacient internat la Spitalul Judetean din Suceava. Acesta avea 52 de ani si suferea de obezitate.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

Un militar roman din Comandamentul de Divizie Sud-Est are coronavirus

In data de 24 martie 2020, un militar roman din Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est a fos.

Seful ISU Hunedoara confirmat pozitiv cu noul coronavirus.!

Col. Viorel Demean, seful ISU Hunedoara, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, potr.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )