Libnet.ro
UNICEF

14:00

Militar roman dintr-o structura NATO, testat pozitiv cu noul coronavirus. El a fost internat la Spitalul Matei Bals

B1 B1,
Militar roman dintr-o structura NATO, testat pozitiv cu noul coronavirus. El a fost internat la Spitalul Matei Bals

Un militar roman de la Comandamentul Multinational de Divizie Sud- Est, structura a NATO, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Militarul a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si este in . continuă pe B1

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

Militar roman confirmat cu noul coronavirus, internat la Spitalul Matei Bals

Un militar roman de la Comandamentul Multinational de Divizie Sud- Est, structura a NATO, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, au anuntat reprezentantii comandamentului intr-o postare pe Facebook. Soldatul a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si este in stare buna.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul tip de virus. Ce se intampla la Casa Regala a Marii Britanii

Printul Charles, in varsta de 71 de ani, a fost infectat cu coronavirus. Testul sau a iesit pozitiv, a anuntat un purtator de cuvant al Casei de Clarence. Printul Charles, testat pozitiv cu noul tip de virus Sursa citata arata ca mostenitorul coroanei britanice a prezentat simptome usoare, in rest se mentine intr-o stare buna.

Harvey Weinstein, testat pozitiv de Coronavirus!

Harvey Weinstein, controversatul producator de la Hollywood condamnat luna trecuta pentru viol si alte agresiuni de natura sexuala, a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus! .

Printul Charles, testat pozitiv cu coronavirus

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat biroul sau de presa, citat de Reuters. El s-ar fi vazut ultima oara cu mama sa, Regina, pe 12 martie.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House.

Portarul revelatiei Atalanta, testat pozitiv la coronavirus

Portarul echipei italiene de fotbal Atalanta Bergamo, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv la nou.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

CORONAVIRUS |Seful ISU Hunedoara, testat pozitiv cu COVID-19

Viorel Demean, seful ISU Hunedoara, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu primarul Devei, Florin Oancea, care a fost confirmat cu coronavirus pe 14 martie, potrivit Opinia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )