Libnet.ro
UNICEF

14:30

O minciuna despre coronavirus il va costa ani grei de inchisoare: ce a facut un barbat din Campia Turzii

Playtech Playtech,
O minciuna despre coronavirus il va costa ani grei de inchisoare: ce a facut un barbat din Campia Turzii

Un barbat din Campia Turzii risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, dupa un apel mincinos la 112 pe seama coronavirus. Consecintele gestului sau ar trebui sa functioneze ca o lectie importanta. Pandemia de coronavirus este una foarte importanta, cu consecinte dezastruoase in fiecare colt al lumii. Romania, de asemenea, se afla intr-o situatie . continuă pe Playtech

Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

O asociatie a procurorilor vine cu o solicitare surprinzatoare pentru Guvern. Anchetatorii cer sa fie crescute pedepsele pentru romanii care pleaca din izolare. Acestia ar putea fi pedepsiti chiar si cu 7 ani de inchisoare.

Adrian Streinu Cercel: Nu voi mai vorbi public despre coronavirus! Parchetul General sa-si ceara scuze!

Adrian Streinu Cercel a hotarat sa nu mai faca nicio declaratie publica. Anuntul a fost facut in exclusivitate pentru Antena 3.

Apel al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania: Stirile apocaliptice despre coronavirus accentueaza spirala crizei

Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania a transmis un apel catre mass-media pentru a da dovada de responsabilitate in transmiterea de informatii. Apelul a fost facut in contextul unor distribuirii de stiri de genul celei ca in Romania s-ar putea rationaliza alimentele odata cu intrarea in starea de urgenta sau cu recomandari false de combatere a coronavirusului.

Veste rece din China despre coronavirus: Nu exista nicio dovada

Agentia de stat Chineza Xinhua China Noua) a publicat miercuri seara un articol deloc incurajator despre pandemia de coronavirus. Pe aceeasi tema:China considera epidemia de coronavirus incheiata .

Site-ul guvernamental care isi propune sa combata fake-news-ul. StiriOficiale.ro centralizeaza informatii sigure despre coronavirus

Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro) a fost lansata, marti, de Guvern in parteneriat cu ONG-ul Code for Romania, site care isi propune sa combata dezinformarea si fake-news-ul pe perioada starii de urgenta generata de raspandirea noului coronavirus.

Prof. Streinu Cercel, la Antena 3: Nu voi mai vorbi public despre coronavirus! Parchetul General sa-si ceara scuze!

Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals a declarat, pentru Antena 3, ca nu va mai vorbi public in urmatoarea luna, dupa ce Parchetul General a anuntat in plina criza de coronavirus, ca a deschis un dosar penal cu privire la faptul ca s-ar fi scurs informatii dintr-o discutie.

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Cum sa vorbiti cu copilul despre coronavirus: opt sfaturi de la UNICEF pentru a-i proteja si linisti

Vulnerabili in fata sentimentelor de anxietate, stres si tristete, copiii nu ar trebui neglijati in aceasta perioda. Jacob Hunt, specialist in comunicareUNICEF, recomanda parintilor cum sa poarte discutii cu cei mici pentru ai face sa inteleaga ca sunt in siguranta, explicand pe intelesul lor ce presupune alerta de coronavirus.

CNA trage de urechi televiziunile dupa relatarile alarmiste despre coronavirus si lanseaza un ghid de urmat in perioada starii de urgenta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a intrunit, pe 16 martie, intr-o sedinta extraordinara sia lansatun ghidde instructiunipe care toate institutiile media trebuie sale adopte pe timpul starii de urgenta declansata din cauza pandemiei de coronavirus.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )