Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mini-orasul care va aparea in Bucuresti! Peste 5.000 de romani vor locui aici, in curand

Playtech Playtech,
Mini-orasul care va aparea in Bucuresti! Peste 5.000 de romani vor locui aici, in curand

Un mini-oras va aparea in Capitala si va fi localizat langa Lacul Morii, in zona Crangasi, langa cartierul Giulesti. Peste 5. 000 de romani vor locui aici si se vor putea bucura de una dintre cele mai mari plaje artificiale din Romania, care in momentul de fata este in curs de dezvoltare. Mai multe detalii, in . continuă pe Playtech

Fructul care este alimentul perfect pentru romani. Beneficiile minune pe care le are

Toamna, fructul acesta este alimentul perfect pentru romani. Nu multi stiu beneficiile minune pe care nucile le au pentru organism. Nuca, alimentul perfect. Iata ce beneficii are Odata cu venirea toamnei, se coc si nucile, iar medicii recomanda romanilor sa consume acest aliment cat mai des, dat fiind ca beneficiile lui pentru organism sunt uimitoare.

Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Mananci mult si slabesti! Timp de patru ani, specialistii au urmarit pas cu pas rezultatele unei diete bogate in aceste alimente. Concluziile studiului sunt clare. Exista legume care, consumate des si in cantitati neasteptat de mari, te pot ajuta sa slabesti. Studiul ce a dat peste cap teoriile nutrisionistilor. Ce legume te pot ajuta sa .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )