Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania sa raporteze numarul elevilor si al profesorilor care nu au posibilitatea sa participe la cursurile online

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania sa raporteze numarul elevilor si al profesorilor care nu au posibilitatea sa participe la cursurile online

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania, dupa mai bine de o luna de cand cursurile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, sa raporteze situatia elevilor si a profesorilor care nu au posibilitatea de a participa la cursurile online. continuă pe Antena3

Consiliul National al Elevilor cheama Ministerul Educatiei in judecata pentru ordinul privind obligativitatea cursurilor online

Consiliul National al Elevilor anunta ca a depus o plangere prealabila in contenciosul administrativ prin care cere Ministerului Educatiei abrogarea ordinului privind obligativitatea cursurilor online. Elevii spun ca ministerul obliga elevii sa participe la cursurile online, dar nu le pune la dispozitie si calculatoare, iar sute de mii de elevi din Romania se afla in imposibilitatea de a accesa resurse educationale online, fiind lasati in afara sistemului de invatamant.

DOCUMENT Cum se incheie mediile elevilor. Masurile prevazute de Ministerul Educatiei pentru reluarea cursurilor

Ministerul Educatiei a aprobat masurile cu privire la reluarea cursurilor dupa incheierea starii de urgenta. Asa cum a declarat ministrul Educatiei, vor veni la scoala numai elevii din clasele a VIII-a si a XII-a, incepand cu 2 iunie, pentru a se pregati pentru examenele nationale. Vor fi maximum 10 elevi intr-o clasa, cu masca si manusi, iar clasele vor fi dezinfectate dupa fiecare grupa. Vezi in text cum se vor incheia mediile elevilor.

Evaluare Nationala 2020. Al treilea set de modele de subiecte, publicat de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat noi modele de testare pentru Evaluarea Nationala 2020. Este vorba despre Setul 3 de Teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a. Aceste noi modele de teste sunt puse la.

Ministerul Educatiei reuseste performanta de a fi dat in judecata de propria structura de elevi

Asistam la un precedent interesant: Consiliul National al Elevilor, structura consultativa a ministerului care functioneaza in baza unui ordin al aceluiasi minister), anunta ca da in judecata Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru ordinul privind obligativitatea cursurilor online.

Ministerul Mediului demareaza un studiu care sa arate care este populatia de ursi din Romania

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor supune dezbaterii publice Ordinul privind conditiile de acordare a derogarilor de la statutul de protectie pentru speciile de urs si lup, iar ministrul de resort, Costel Alexe, anunta ca, impreuna cu AFM, demareaza un studiu care sa arate o estimare mult mai exacta a populatiei de ursi din Romania.

APMG, ARPIM si LAWG saluta deciziile pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Local American Working Group LAWG) saluta deciziile importante si eforturile depuse de intreaga clasa politica pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania. in ultimele zile, decidentii politici au adoptat doua masuri esentiale care sustin intr-un mod semnificativ asigurarea accesului pacientilor romani la medicamente, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la.

COVID-19 |Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania din cauza noilor restrictii impuse de autoritati

Wizz Air, companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie. Astfel,.

Santander finalizeaza investitia de 350 de mil. sterline in FinTech-ul Ebury, prezent si pe piata din Romania

Banco Santander a anuntat finalizarea achizitionarii a 50,1% din actiunile Ebury, FinTech prezent si pe piata din Romania, dupa obtinerea tuturor aprobarilor de reglementare de la autoritatile solicitate. Tranzactia a fost anuntata in noiembrie 2019 si.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )