Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministerul Energiei estimeaza pentru 2015 venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei

B1 B1,
Ministerul Energiei estimeaza pentru 2015 venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei

Ministerul Energiei estimeaza venituri din privatizare in valoare de 684,13 milioane de lei si varsaminte din privatizare in contul general al trezoreriei statului in valoare de 609,58 milioane de lei, informeaza. continuă pe B1

Ministerul Energiei a revocat Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia inainte ca acesta sa-l demita pe directorul general Laurentiu Ciurel

Ministerul Energiei a convocat vineri, 27 martie, o sedinta AGA extraordinara la Complexul Energetic Oltenia, principala hotarare fiind demiterea Consiliului de Supraveghere. Decizia este surprinzatoare avand in vedere ca demiterea Consiliului de Supraveghere era stabilita pentru o alta data, 16 aprilie 2015, potrivit unei convocari AGA din 13 martie. Aceasta decizie poate avea legatura cu faptul ca membrii Consiliului de Supraveghere stabilisera pentru data de 3 aprilie o sedinta a Directoratului care ar fi dus la rezilierea contractului de mandat al directorului general, Laurentiu Ciurel. Si astfel, pentru a nu se ajunge la demiterea directorului general, Ministerul Energiei a decis sa-i revoce pe membrii Consiliului mai devreme decat isi programase.

Ministerul Energiei considera ca trebuie reluate alegerile la Oil Terminal

Ministerul Energiei, actionarul majoritar al Oil Terminal OIL), a solicitat conducerii companiei sa reia alegerile pentru functiile de administratori, dupa ce actionarul minoritar Broadhurst a contestat Adunarea Generala din februarie, reiese dintr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Guvernul a aprobat Programul de actiuni pentru 2015 privind consolidarea cladirilor cu bulina rosie

Guvernul a aprobat, joi, Programul de actiuni pentru 2015 privind lucrarile de interventie pentru reducerea riscului seismic la constructiile cu destinatia de locuinte multietajate incadrate in clasa I de risc.

FRF a aprobat Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal FRF) au aprobat, luni, in unanimitate Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020.

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa.

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

Grupul german Continental a ajuns la 15.000 angajati in Romania si pentru 2015 si-a propus sa creasca cu inca 1.000 oameni

Grupul german Continental, care este prezent in Romania cu toate cele cinci divizii pe care le care si la nivel mondial, a anuntat ca a ajuns la 15. 000 de angajati in tara, iar pentru acest an si-a propus sa-si mareasca efectivele cu inca 1. 000 de persoane.

Despagubirile pentru rudele victimelor din accidentul avionului Germanwings: Cat de mult valoreaza o viata?

Consortiul de asiguratori condus de compania germana Allianz au creat un fond de 300 milioane de dolari circa 279 milioane euro) pentru a acoperi cererile de despagubire rezultate in urma prabusirii aeronavei 320 a GermanWings, dar cu toate acestea suma nu este impartita in mod egal intre rudele victimelor, scrie The Telegraph.

Comisie parlamentara pentru aflarea adevarului din spatele masacrului de la Fantana Alba

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, la Suceava, ca a fost adunat numarul necesar de semnaturi ale parlamentarilor pentru infiintarea comisiei speciale pentru aflarea adevarului masacrului de la Fantana Alba, unde in 1941 ar fi fost omorati peste trei mii de romani, potrivit Mediafax.

CNADNR a atribuit contractul pentru construierea centurii din Bacau unei firme din Turcia

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a atribuit contractul pentru constructia variantei de ocolire a orasului Bacau, in valoare de circa 394 milioane de lei 89,54 milioane de euro), firmei Eko Insaat Ve Tic din Turcia, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )