Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministerul Sanatatii decide ca toate spitalele din Bucuresti sa-si faca circuite pentru COVID

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii decide ca toate spitalele din Bucuresti sa-si faca circuite pentru COVID

Toate spitalele din Capitala trebuie sa-si faca circuite speciale pentru pacientii cu COVID-19, arata o adresa trimisa de Ministerul Sanatatii catre toate spitalele din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Toate spitalele din Bucuresti vor gazdui bolnavi de Covid, conform DSP: ce trebuie sa stii

Situatia cazurilor de coronavirus din Bucuresti a devenit foarte grava in ultimele zile, iar oficialii DSP din capitala au venit cu un avertisment important. in timp ce zvonurile referitoare la.

Ministrul Sanatatii: Toate spitalele din Romania trebuie sa aloce locuri pentru pacientii cu COVID-19 Pacientii cu simptome medii si usoare vor ramane acasa, monitorizati de medicii de familie - UPDATE

Toate spitalele din Romania trebuie sa se pregateasca sa primeasca pacienti cu COVID-19, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a spus ca toate unitatile medicale trebuie sa aloce 10% din paturile de terapie intensiva si 15% din celelalte locuri pentru bolnavii infectati cu coronavirus. Tataru a mai anuntat ca de saptamana viitoare pacientii cu forme usoare si medii de COVID-19 si bolnavii asimptomatici vor ramane acasa, sub monitorizarea medicilor de familie.

Andrei Baciu: Orice pacient poate sa devina pozitiv la un moment dat. Din acest punct de vedere, in toate spitalele din Romania exista circuite foarte clar organizate (VIDEO)

Daca ar fi sa fie o reorganizare a strategiei prin care spitalele trateaza pacienti cu SARS-CoV-2, acest lucru se face de catre Ministerul Sanatatii, printr-un Ordin de ministru, a explicat secretarul de stat An.

Reorganizare in spitalele din Bucuresti. Toate trebuie sa-si creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19

Directia Generala de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a cerut, miercuri seara, tuturor spitalelelor din Capitala sa se reorganizeze, astfel incat sa se creeze circuite pentru internarea pacientilor.

Medicii din Bucuresti, pusi la zid. Ce le-a cerut DSP tuturor spitalele dupa explozia de cazuri COVID-19

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia spitalelor din Bucuresti pare sa fie scapata de sub control. Dupa ce ieri, Romania a inregistrat 4. 016 cazuri, Directia de Sanatate Publica a trimis o solicitare urgenta catre toate spitalele din Bucuresti. Acestea au primit recomandari pentru organizarea cat mai rapida si mai eficienta a unitatilor sanitare pentru a .

Toate spitalele din Capitala sunt obligate sa preia pacientii cu COVID-19

Toate spitalele din Bucuresti trebuie sa se reorganizeze astfel incat sa creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19 pozitivi.

Medicul Beatrice Mahler: O unitate mobila cu 12 paturi ATI pentru pacienti COVID-19, instalata la Institutul Marius Nasta din Bucuresti (VIDEO)

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi ca de saptamana viitoare, cazurile medii si usoare de Covid-19 pot ramane la domiciliu, monitorizati de medicii de familie. Doar trei spitale mari din.

Monica Anisie, intrebata daca se inchid scolile din Bucuresti: Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar Peste 8.000 de tablete pentru elevi au stat in depozite doua saptamani

Tabletele cumparate de Ministerul Educatiei nu au ajuns in nicio scoala din Bucuresti, iar ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca peste 8. 000 de tablete au stat blocate intr-un depozit al Inspectoratului Scolar timp de doua saptamani. Ea a sustinut ca joi tabletele vor fi distribuite in toate sectoarele Capitalei. Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar, a spus Monica Anisie.

Monica Anisie: Ne pregatim sa fim in scenariu rosu daca este necesar Tabletele vor ajunge azi in toate sectoarele din municipiul Bucuresti

Monica Anisie, ministrul Educatiei a anuntat in cursul zilei de joi ca scolile din Bucuresti se pregatesc de scenariul rosu, in cazul in care va fi nevoie. Aceasta a anuntat ca elevii din Capitala au primit.

Se inchid toate scolile din Ramnicu Valcea, dupa ce rata de incidenta a ajuns la 4,45 cazuri la mia de locuitori

Toate scolile din municipiul Ramnicu Valcea se vor inchide, iar cursurile se vor desfasura online, dupa ce incidenta cazurilor de COVID 19 in municipiua ajuns la 4,45 la mia de locuitori, a decis luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )