Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministrul Sanatatii: Toate spitalele din Romania trebuie sa aloce locuri pentru pacientii cu COVID-19 Pacientii cu simptome medii si usoare vor ramane acasa, monitorizati de medicii de familie - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Toate spitalele din Romania trebuie sa aloce locuri pentru pacientii cu COVID-19 Pacientii cu simptome medii si usoare vor ramane acasa, monitorizati de medicii de familie - UPDATE

Toate spitalele din Romania trebuie sa se pregateasca sa primeasca pacienti cu COVID-19, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a spus ca toate unitatile medicale trebuie sa aloce 10% din paturile de terapie intensiva si 15% din celelalte locuri pentru bolnavii infectati cu coronavirus. Tataru a mai anuntat ca de saptamana viitoare pacientii cu forme usoare si medii de COVID-19 si bolnavii asimptomatici vor ramane acasa, sub monitorizarea medicilor de familie. continuă pe Hotnews

Andrei Baciu: Orice pacient poate sa devina pozitiv la un moment dat. Din acest punct de vedere, in toate spitalele din Romania exista circuite foarte clar organizate (VIDEO)

Daca ar fi sa fie o reorganizare a strategiei prin care spitalele trateaza pacienti cu SARS-CoV-2, acest lucru se face de catre Ministerul Sanatatii, printr-un Ordin de ministru, a explicat secretarul de stat An.

Ministerul Sanatatii decide ca toate spitalele din Bucuresti sa-si faca circuite pentru COVID

Toate spitalele din Capitala trebuie sa-si faca circuite speciale pentru pacientii cu COVID-19, arata o adresa trimisa de Ministerul Sanatatii catre toate spitalele din Bucuresti.

Toate spitalele din Bucuresti vor gazdui bolnavi de Covid, conform DSP: ce trebuie sa stii

Situatia cazurilor de coronavirus din Bucuresti a devenit foarte grava in ultimele zile, iar oficialii DSP din capitala au venit cu un avertisment important. in timp ce zvonurile referitoare la.

VIDEO Ministrul Sanatatii la Campeni: Spitalele din oras vor fi modernizate. Neregulile descoperite, trimise la DNA

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost prezent joi la Campeni pentru a evalua la fata locului situatia celor doua unitati medicale din oras. A fost prezent si ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan.

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii.

Toate spitalele din Capitala sunt obligate sa preia pacientii cu COVID-19

Toate spitalele din Bucuresti trebuie sa se reorganizeze astfel incat sa creeze circuite pentru internarea pacientilor COVID-19 pozitivi.

Ultima ora. Ministrul Sanatatii a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce ii asteapta pe cetateni dupa ce Capitala a atins un nou record de imbolnaviri

Autoritatile sunt in alerta dupa cresterea exploziva a cazurilor de COVID-19. in continuare, Capitala ramane orasul cu cele mai cazuri de noul coronavirus, raportate zilnic. in cursul zilei de duminica, ministrul Sanatatii s-a aflat la iasi, acolo unde a oferit si cateva declaratii de presa cu privire la carantinarea Bucurestiului, daca ancheta epidemiologica o va .

Ministrul Sanatatii, in control la Spitalul Marie Curie din Capitala. Se va investiga decesul a 30 de bebelusi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza sa efectueze un control la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a precizat ca 30 de bebelusi au murit in.

CORONAVIRUS |Dispute intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema noilor reguli pentru pacientii asimptomatici. Medici: Autoritatile sa inteleaga ca gestionarea pandemiei nu se poate face doar pe hartie si la televizor (VIDEO)

Dispute aprige intre ministrul Sanatatii si medicii de familie dupa ce au fost anuntate noi reguli pentru pacientii COVID-19 asimptomatici. Nelu Tataru spune caacestia vor fi evaluati la domiciliu,.

Georgiana e cea mai tare mama din Romania. Nu ai degete la maini cati copii a nascut ea

Are 42 de ani si este mama cu cei mai multi copii din Romania! Familia mare cu cheltuiala se tine, iar Georgiana Vacaru stie cel mai bine. Aceasta pune pe masa 12 paini, iar cand merge la cumparaturi, are nevoie de un portbagaj urias pentru toate cele necesare. Cea mai tare mama din Romania are .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )