Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrii de Finante din zona euro au stabilit sa intareasca fondul de salvare al regiunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrii de Finante din zona euro au stabilit sa intareasca fondul de salvare al regiunii

Ministrii de Finante din zona euro au convenit sa intareasca fondul de salvare al regiunii, aceasta fiind o masura mult-asteptata de investitori, transmite CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Zona euro a convenit sa intareasca fondul de salvare al regiunii, o masura mult-asteptata de investitori

Ministrii de Finante din zona euro au convenit sa intareasca fondul de salvare al regiunii, aceasta fiind o masura mult-asteptata de investitori, transmite CNBC.

Eurostat: Rata anuala a inflatiei in zona euro este pentru a patra luna consecutiv in teritoriul negativ

Efectele negative ale pandemiei de coronavirus asupra economiilor din zona euro a continuat sa se manifeste si in luna noiembrie. in acest sens rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la minus 0,3% in.

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres.

EUROSTAT: Inflatia in zona euro s-a mentinut in teritoriul negativ in noiembrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la minus 0,3% in noiembrie, comparativ cu luna precedenta, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata pentru poze si apa de izvor

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de.

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata, la Colibita

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de stricta necesitate, dar in schimb au facut sedinte foto si s-au aprovizionat cu apa de izvor, potrivit informarii remise, marti, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )