Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministru israelian acuza: Gruparea Stat Islamic beneficiaza de bani turcesti

România Liberă România Liberă,
Ministru israelian acuza: Gruparea Stat Islamic beneficiaza de bani turcesti

Turcia a fost acuzata de ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, ca ar achizitiona petrol de la gruparea jihadista Stat Islamic, astfel ca gruparea a beneficiat foarte mult timp de banii turcesti. continuă pe România Liberă

Turcia, acuzata ca a finantat gruparea Stat Islamic

Ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, a acuzat Turcia ca achizitioneaza petrol de la gruparea Stat Islamic si, in acest fel, finanteaza activitatile jihadistilor, relateaza BBC News Online. Moshe.

Atacurile de la Paris: Gruparea Stat Islamic a difuzat imagini cu autorii atentatelor in timp ce decapiteaza ostatici - VIDEO

Stat Islamic NU este cel mai mare dusman al SUA. De unde vine o amenintare mai mare

Frontul Al-Nusra, filiala siriana a retelei teroriste Al-Qaida, reprezinta, pe termen lung, o amenintare mai mare decat organizatia terorista Stat Islamic pentru Statele Unite, conform unui raport elaborat de.

Rusia sustine ca membri ai gruparii Stat Islamic se ascund in Georgia

Serviciile secrete ruse au informatii ca membri ai retelei teroriste Stat Islamic s-au infiltrat in Defileul Pankisi din Georgia, sustine ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

500 de pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, atacate de aviatia ruseasca

Aviatia militara rusa a efectuat, in ultimele trei zile, 169 de raiduri aeriene in Siria, atacand aproape 500 de pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Statul Major al armatei ruse, citat de site-ul agentiei Tass, citat de Mediafax.

Cehia sustine lupta impotriva gruparii Stat Islamic, in Irak si Iordania

Cehia va sprijini lupta impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic, astfel ca Guvernul ceh a aprobat, luni, trimiterea de arme si munitie in Irak si Iordania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )