Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Apararii AVERTIZEAZA: Marea Neagra, o centura de conflicte inghetate. Trebuie sa ingrijoreze pe toata lumea

B1 B1,
Ministrul Apararii AVERTIZEAZA: Marea Neagra, o centura de conflicte inghetate. Trebuie sa ingrijoreze pe toata lumea

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a facut, vineri, declaratii despre conflictul mocnit din Marea Neagra. Fifor a spus ca in jurul Romaniei exista o centura de conflicte inghetate care ar trebui sa. continuă pe B1

Cercetatorii avertizeaza: Ce animale vor disparea din Marea Neagra daca nu se iau masuri

Fauna din Marea Neagra se imputineaza pe zi ce trece. Cercetatorii spun ca un animal a disparut deja definitiv, fiind vorba de foca numita ,,calugar si ca o alta specie, cea a rechinului pontic se afla.

Misterul din Marea Neagra: ce e epava istorica descoperita langa Romania

Marea Neagra e locul in care tocmai a fost confirmata o descoperire de-o importanta istorica. Expertii estimeaza ca epava descoperita in Marea Neagra are aproximativ 2. 400 de ani. Cea mai.

intarzierea legii offshore are consecinte: inca o companie amana pentru anul viitor decizia de investitie in Marea Neagra

Dupa OMV, o a doua companie anunta ca amana pentru anul viitor luarea unei decizii privind investitia in exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.

OMV amana pentru 2019 decizia de investitii in proiectul offshore din Marea Neagra

Grupul energetic austriac OMV a hotarat sa amane, pentru anul urmator, decizia de investitie in proiectul sau offshore din Marea Neagra din cauza ca Guvernul Romaniei a avut nevoie de o durata prea mare de timp pentru a pune la punct cadrul de reglementare, a declarat directorul general de la OMV, Rainer Seele, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

OMV amana pentru anul viitor decizia continuarii investitiilor in Marea Neagra

OMV a amanat luarea unei decizii privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra pentru anul viitor, din cauza Guvernului roman, care a avut nevoie de prea mult timp pentru legea offshore, a anuntat.

OMV a amanat decizia privind investitia in Marea Neagra

Compania austriaca OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in proiectul de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra, explicand ca Guvernul roman a amanat prea mult adoptarea legii offshore, transmite Reuters.

OMV a amanat pentru anul viitor decizia privind investitia in Marea Neagra

Compania austriaca OMV a amanat pentru 2019 decizia daca va investi sau nu in proiectul de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra, transmite Reuters, care il citeaza pe directorul executiv Rainer Seele. Motivul amanarii deciziei este intarzierea.

Fenomen rar in Marea Neagra! in larg au aparut mici insule de nisip - VIDEO

Un fenomen rar a avut loc in Marea Neagra! Apa s-a retras chiar si cu 15 metri de la tarm, in partea de nord a litoralului. S-a intamplat din cauza vantului, dar si a curentilor.

Ministrul Apararii, despre situatia din PSD: Trebuia sa ne consultam cu colegii inainte de a iesi sa vorbim in spatiul public

Mihai Fifor a vorbit despre situatia tensionata din PSD. Ministrul Apararii a declarat ca probelmele nu sunt cand apar discutii in partid, ci atunci cand problemele din partid sunt dezbatute in spatiul.

Ministrul Apararii, declaratie incredibila despre militarii romani: Statele Unite ne-au spus transant, cu Romania alaturi nu avem niciun fel de emotii

Mihai Fifor a fost invitat de Ziua Armatei, la Antena 3. Ministrul Apararii a declarat ca Statele Unite sunt foarte multumite de serviciile militarilor romani si cu ei alaturi nu au niciun fel de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )