Libnet.ro
UNICEF

20:15

in plina pandemie de coronavirus, doua femei s-au ascuns 11 zile, cu cinci copii, intr-o pestera VIDEO

Adevărul Adevărul,
in plina pandemie de coronavirus, doua femei s-au ascuns 11 zile, cu cinci copii, intr-o pestera VIDEO

Un grup de sapte persoane, format din doua femei si cinci copii, a fost dat disparut de la domiciliu din data de 8 martie. continuă pe Adevărul

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

in plina pandemie de coronavirus, la Ocolul Silvic Brad s-au taiat ilegal zeci de arbori. Padurarul, arestat la domiciliu

In plina pandemie de coronavirus si stare de urgenta in Romania, taietorii ilegali de lemne isi vad nestingheriti de treaba. Garda Forestiera Timis a fost sesizata ca la Ocolul Silvic Brad, canton.

in plina pandemie de coronavirus, doua femei s-au ascuns 11 zile, cu cinci copii, intr-o pestera, langa o manastire, in conditii mizere. Jandarmii, oripilati: Ce-i aici, Doamne!

Jandarmii montani din Calimanesti - Valcea au gasit sapte persoane date disparute de 11 zile, intr-o pestera din zona Manastirii Stanisoara din Parcul National Cozia.

Adrian Nastase, semnal de alarma in plina pandemie de coronavirus: Solidaritate europeana, o utopie

Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, a lansat un avertisment in plina pandemie de coronavirus si a anuntat ca solidaritatea europeana se dovedeste a fi o utopie.

Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Mihaela Buzarnescu se alatura si ea luptei impotriva coronavirusului si anunta ca va face o donatie Spitalului Gerota din Bucuresti. Anuntul sportivei vine la cateva zile dupa ce aceasta dezvaluise ca se confrunta cu mari probleme financiare.

Meteorologii avertizeaza! Valul de aer polar care vine acum spre Europa, efecte ingrijoratoare in plina criza coronavirus

Schimbarile de temperatura se anunta a fi dramatice, iar scaderea mercurului in termometre nu va aduce nimic bun. Din pacate, contextul pandemiei cu coronavirus s-ar putea agrava din cauza valului polar de aer. Zona cea mai afectata de noile conditii meteo este in estul si centrul Europei. Val de aer polar spre Europa! Care sunt .

Cum sa poarta corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Cum sa porti corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Domeniul Regal Peles devine spatiu de carantina, in plina pandemie de coronavirus

Peste 50 de spatii de cazare individuale in unitatile hoteliere si vilele de pe Domeniul Regal Peles vor fi puse la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cu titlu gratuit, pentru persoanele care vor fi nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirus.

Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

O masura fara precedent a fost luata in Germania, in incercarea guvernului de la Berlin de a lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Rezervistii din armata au fost mobilizati pentru a ajuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )