Libnet.ro
UNICEF

04:40

Ministrul desemnat pentru antreprenoriat: Nu e o rusine sa ai afaceri cu statul. Rechizitoriul a fost anulat/ Ce spune despre proiectul privind inchisoarea pentru patronii care nu platesc contributiile

Hotnews Hotnews,
 Ministrul desemnat pentru antreprenoriat: Nu e o rusine sa ai afaceri cu statul. Rechizitoriul a fost anulat/ Ce spune despre proiectul privind inchisoarea pentru patronii care nu platesc contributiile

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea, a afirmat, luni, ca rechizitoriul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani a fost restituit procurorilor, de instanta, si anulat ca nelegal. De asemenea, el a spus ca nu este o rusine ca o firma privata sa aiba afaceri cu statul, asa cum a avut grupul sau de firme. Viitorul ministru a mai spus ca proiectul de ordonanta de urgenta de la Ministerul Finantelor, privind introducerea pedepselor cu inchisoarea pentru administratorii de firme care nu platesc taxele cu retinere la sursa nu revolutioneaza sistemul actual. continuă pe Hotnews

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult, scrie News. ro. In 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult. in 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Ministrul propus pentru portofoliul Afacerilor Externe: Aderarea la spatiul Schengen, o chestiune relativ simpla. Romania indeplineste toate criteriile tehnice

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. S-au inregistrat 14 voturi.

Ministrul propus pentru Educatie, sustinut de sefii coalitiei. Tariceanu: Am impresia ca nu e profesor de limba romana... (VIDEO)

Ministrul propus pentru Educatie e sustinut de sefii coalitiei chiar si cu greseli gramaticale la activ. intrebat ce parere are despre gafele lui Valenin Popa, Calin Popescu Tariceanu spune ca nu vede.

Ministrul Radu Oprea, despre PROBLEMELE PENALE: Sincer, nu stiu unde este dosarul meu

Ministrul desemnat pentru portofoliul Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea, a vorbit luni, pentru prima data, despre dosarul penal in care este implicat. Oprea a fost trimis in.

Paul Stanescu, ministrul desemnat al Dezvoltarii: Ne gandim la un PNDL 3, in principal pentru apa si canal. Cerem Parlamentului aprobarea in regim de urgenta a Codului Administrativ si a modificarii Legii achizitiilor publice

Paul Stanescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de Administratie din cele doua camere ale Parlamentului. Paul Stanescu isi pastreaza fotoliul de la Ministerul Dezvoltarii. Acesta conduce ministerul din octombrie 2017, cand a inlocuit-o pe Sevil Shhaideh. In cadrul audierii in comisii, Stanescu a cerut Parlamentului aprobarea in procedura de Urgenta in Parlament a modificarii Legii achizitiilor publice si a Codului Administrativ.

Ministrul propus pentru Educatie: Pacat ca umbrim valori ale invatamantului punand in evidenta plagiatele

Valentin Popa, avizat pozitiv de Parlament pentru Ministerul Educatiei, a declarat luni la iesirea de la audieri ca invatamantul este foarte bun si este pacat ca umbrim aceste valori ale invatamantului romanesc printr-o scoatere in evidenta a unor elemente nu atat de importante cum ar fi plagiatele.

Scandalurile in care a fost implicat Valentin Popa, ministrul propus pentru Educatie

Valentin Popa, noua propunere pentru Ministerul Educatiei, a comis gafa dupa gafa la audieri. Nu a lipsit nici circul. Trei parlamentari PNL au taiat panglici in fata lui Popa si i-au oferit acestuia o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )