Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Radu Oprea, despre PROBLEMELE PENALE: Sincer, nu stiu unde este dosarul meu

B1 B1,
Ministrul Radu Oprea, despre PROBLEMELE PENALE: Sincer, nu stiu unde este dosarul meu

Ministrul desemnat pentru portofoliul Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea, a vorbit luni, pentru prima data, despre dosarul penal in care este implicat. Oprea a fost trimis in. continuă pe B1

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult, scrie News. ro. In 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult. in 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Cine este Radu Oprea, noul ministru pentru Mediul de Afaceri: Are o firma abonata la contracte cu statul si e trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Senator PSD de Prahova Radu Oprea 47 de ani) a fost desemnat de conducerea partidului pentru postul de ministru pentru Mediul de Afaceri, in locul lui Ilan Laufer. Radu Oprea este vicepresedinte PSD Prahova si a fost trimis in judecata in 2016 de Parchetul General pentru evaziune fiscala si spalare de bani. O firma pe care o controleaza a fost abonata in trecut la contracte cu statul.

Cine este Stefan-Radu Oprea, propus pentru Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Stefan-Radu Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a fost prefect al judetului Prahova. In prezent este senator PSD de Prahova in legislatura 2016-2020, potrivit Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )