Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Economiei o scoate pe Firea la inaintare privind subventionarea termoenergetica

România Liberă România Liberă,
Ministrul Economiei o scoate pe Firea la inaintare privind subventionarea termoenergetica

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri, la Antena 3, ca Guvernul PNL nu va interzi. continuă pe România Liberă

Scandalul gigacaloriei. Ministrul Economiei catre Firea: De ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe gigacalorie, cand ELCEN o vinde cu 196 lei

Ministrul Economiei Virgil Popescu o someaza pe Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, sa raspunda de ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe gigacalorie, cand ELCEN o vinde cu 196 lei.

MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE GABRIELA FIREA: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi pentru ca nu a facut nimic, a transmis, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

Scandalul gigacaloriei din Bucuresti. Ministrul economiei ii cere Gabrielei Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495 lei pe Gigacalorie, desi TermoEnergetica o cumpara cu 196 lei de la ELCEN

Ministrul Economiei Virgil Popescu ii cere primarului Capitalei Gabriela Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe Gigacalorie desi, prin TermoEnergetica, o cumpara cu 196 lei fara TVA) de la ELCEN. Ministrul spune ca prin subventia alocata pentru consumatori sunt, de fapt, acoperite pierderi uriase de pe reteaua avariata. Ministrul a prezentat si un document privind preturile la energia termica din Bucuresti.

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI: Am cerut comisarului pe concurenta acordarea unui sprijin pentru CNU, CEO si CEH

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a cerut, ieri, comisarului pe concurenta Vestager Margrethe, sprijin si suport pentru Compania Nationala a Uraniului si pentru complexurile energetice Oltenia si Hunedoara.

PPDA cere explicatii de la ministrul Economiei

Partidul Platforma Demnitate si Adevar cere ministrului economiei, Anatol Usatii, sa prezinte, timp de doua zile, explicatii de ce nu a plasat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunturile de licitatii pentru drumuri. Potrivit vicepresedintelui formatiunii, Alexandru Slusari, ministrul era obligat sa faca acest lucru conform Legii cu privire la achizitiile publice, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2551 seconds )