Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Este foarte greu de crezut ca vom putea recupera tot

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Este foarte greu de crezut ca vom putea recupera tot

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recunoaste ca, pe timpul pandemiei, din cauza mutarii cursurilo. continuă pe România Liberă

La cate cazuri de COVID-19 se suspenda cursurile: Precizarile ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in ce conditii se vor suspenda cursurile la aparitia cazurilor de.

SORIN CIMPEANU: Calitatea actului educational a scazut foarte mult

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: Daca elevul prezinta simptome si nu vine la scoala nu se pun absente

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare si in format electronic si a cerut ca acestia si parintii lor sa nu fie trimisi dupa alte documente medicale, fiind valabile cele emise pentru primul semestru.

Ministrul Educatiei afirma ca parintii isi pot da acordul si in format electronic pentru testarea copiilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, este de parere ca acordul parintelui privind testarea COVID a elevului in cabinetul medical scolar ar putea fi dat si in format electronic.

Sorin Cimpeanu, dupa scoala online: Calitatea actului educational a scazut foarte mult. Pierderile sunt mari si foarte mari. E greu de crezut ca vom putea recupera tot

Ministrul educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie. Acesta a adaugat ca pierderile sunt foarte mari, fiind diferente intre scoli, clase si elevi si este foarte greu de crezut ca va putea fi tot recuperat.

Sorin Cimpeanu: Calitatea actului educational a scazut foarte mult. E greu de crezut ca vom recupera tot

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie. Acesta a adaugat ca pierderile sunt foarte mari, fiind diferente intre scoli, clase si elevi si este foarte greu de crezut ca va putea fi tot recuperat.

Sorin Cimpeanu: Distantarea fizica in clase este extrem de importanta la maximum posibil. Mizam pe capacitatea organizatorica a fiecarui director de scoala (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat vineri ca in contextul redeschiderii scolilor, un aspect foarte important este cel al asigurarii distantarii fizice intre elevi. Avand in vedere ca nu se.

Ministrul Educatiei le cere primarilor sa gaseasca solutii privind transportul elevilor

Cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, face un apel catre primari sa incerce sa rezerve mijloace de transport pentru elevi, avand in vedere ca posibilitatea de infectare este foarte crescuta pe parcursul transportului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )