Libnet.ro
UNICEF

06:30

Orban a discutat cu ambasadorul Hans Klemm despre parteneriatul strategic

Hotnews Hotnews,
 Orban a discutat cu ambasadorul Hans Klemm despre parteneriatul strategic

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut vineri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Ro.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si ambasadorul SUA, Hans Klemm, au discutat despre situatia din Republica Moldova. Ce s-a decis

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, vineri, o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, aleasa in statul.

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Ambasadorul SUA in Romania, indemn la lectura. Ce carte din folclorul romanesc a evocat Hans Klemm: Cititul este foarte important pentru mine (VIDEO)

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, a lansat, vineri dimineata, un indemn la lectura. Diplomatul a citit o poveste nemuritoare din folclorul romanesc culeasa de Petre Inspirescu si introdusa in colectia.

Ministrul Afacerilor Externe, intrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in va primi vineri, la sediul MAE, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Klemm va fi insotit de Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din SUA,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )