Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ministrul Finantelor afirma ca trebuie luate masuri pentru a ajuta organizatiile reprezentative din turism

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Finantelor afirma ca trebuie luate masuri pentru a ajuta organizatiile reprezentative din turism

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma, vineri, ca turismul romanesc merita si, chiar daca in acest an sezonul turistic nu poate incepe la 1 Mai, trebuie luate masuri pentru redresarea acestui sector din economie lovit de criza generata de pandemie. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Finantelor Publice intentioneaza sa organizeze saptamana viitoare o intalnire cu organizatiile reprezentantive din turism

Ministrul Finantelor Publice intentioneaza sa organizeze saptamana viitoare o intalnire cu organizatiile reprezentantive din turism pentru a gasi masuri suplimentare care sa ajute firmele din domeniu sa treaca peste aceasta perioada, .

Ministrul Finantelor anunta ca portalul Imminvest.ro este live

Ministrul Finantelor, Florin Citu anunta ca portalul Imminvest. ro este live si ca au fost inregistrate peste 2500 de cereri in prima ora. El sustine ca exista doar un risc major, acela ca liderul PSD MArcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu vrea sa opreasca acest program.

Criza COVID-19. Florin Citu anunta ca va avea o intalnire cu organizatiile reprezentative din turism: Trebuie sa gasim si alte masuri pentru a-i ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca se va intalni saptamana viitoare cu organizatiile reprezentative din turism, poate cel mai afectat sector de pandemia de.

Florin Citu crede ca economia Romaniei isi va reveni: vom fi mai eficienti si mai competitivi!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, considera ca masurile luate la primele semne ale crizei de catre guvernul pe care il reprezinta vor face ca economia Romaniei sa isi revina, iar lipsa lor ne-ar fi pus in situatia in care sa nu avem pe ce sa ne bazam.

Ministrul Sanatatii afirma ca legea vaccinarii trebuie sa existe

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca sustine o lege a vaccinarii si crede ca persoanele vulnerabile ar trebui sa isi faca vaccinul antigripal. Tataru a spus ca, dupa stabilizarea coronavirusului, Romania ar putea sa cerceteze un vaccin impotriva Covid-19.

Ziua zero dupa incetarea starii de urgenta - kit-ul de masuri pentru tranzitia catre o noua normalitate

Daca pana la data de 15 mai 2020 regula principala este clara si destul de transanta: STAYHOME, incepand cu data de 16 mai, lucrurile nu mai sunt atat de clare. Stim ca nu vom mai completa o declaratie pe proprie raspundere pentru a iesi la alergat si ne pregatim stocurile de masti de protectie si viziere pe care sa le purtam in spatiile inchise, dar nu este clar cum ne vom intoarce la birou, cum vor arata intalnirile de birou si afaceri, cum se vor semna tranzactiile viitoare si, pe scurt, cum readucem businessul si viata de zi cu zi intr-un punct apropiat de cel de dinainte de coronavirus.

Comisia Europeana a adoptat un pachet de masuri pentru sprijinirea transporturilor

Comisia Europeana a adoptat astazi, 29 aprilie, un pachet de masuri menite sa sprijine intreprinderile din sectoarele aviatic, feroviar, maritim si rutier pentru a face fata consecintelor epidemiei de coronavirus. Masurile vor reduce sarcina de reglementare si costurile pentru societatile de transport si ar putea fi urmate de mai multe propuneri in urmatoarele saptamani.

Forumul Judecatorilor cere masuri pentru ca instantele sa nu devina focare de infectie cu Covid-19, dupa reluarea graduala a activitatii

Forumul Judecatorilor din Romania solicita Parlamentului, Guvernului, Ministerului Justitiei si Consiliului Superior al Magistraturii sa stabileasca reguli pentru reluarea graduala a activitatii instantelor judecatoresti, in scopul prevenirii raspandirii infectiilor respiratorii cauzate de virusul SARS-CoV-2, avertizand ca, in absenta acestora, instantele ar putea deveni noi focare de raspandire a bolii. Asociatia pledeaza pentru limitarea procedurilor care presupun prezenta justitiabililor in fata instantei, cu respectarea drepturilor omului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )