Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Finantelor anunta control la Primaria Bucuresti pentru a verifica cheltuirea banilor publici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor anunta control la Primaria Bucuresti pentru a verifica cheltuirea banilor publici

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat declansarea unui dublu control la Primaria Bucuresti pentru a verifica modul in care institutia a cheltuit subventia primita de la guvern pentru termoficare. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Finantelor: Sunt 50 de miliarde de lei pentru investitii; doua autostrazi mari si late pe care vrem sa le incepem sa le facem

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, la Digi 24, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii, potrivit Agerpres.

MINISTRUL FINANTELOR: Nu s-a facut un control financiar de 10 ani, este o coincidenta bizara

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca va face un control la Primaria Capitalei si la companiile din subordine, intrucat institutia nu a mai fost controlata de zece ani de zile. Ministrul afirma ca aceasta coincidenta este bizara, Primaria Bucuresti fiind condusa de 10 ani de catre PSD. Vrem sa stim daca banii au fost folositi in interesul romanilor sau au ajuns in buzunarele celor de la PSD, a spus Florin Citu.

MINISTRUL FINANTELOR: Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare

Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare, a declarat, sambata, ministrul Finantelor, Florin Citu, care a afirmat totodata ca nu i-a recomandat presedintelui Klaus Iohannis sa o retrimita in Parlament, desi a discutat cu seful statului pe marginea subiectului.

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

MINISTRUL FINANTELOR: Nu se vor face modificari la Codul Fiscal in 2020

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, in 2020, nu vo fi facute modificari la Codul Fiscal, acesta fiind un mesaj pentru mediul de afaceri.

Ministrul Finantelor refuza audierea in Comisia Economica din Senat

Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca nu se va prezenta, marti, la Comisia Economica din Senat, pentru a da explicatii legate de imprumuturile contractate de Minister, Citu spunand ca solicitarea privind audierea contravine regulamentului Parlamentului. Ministrul sustine ca parlamentarii au alte modalitati prin care pot afla informatii de la ministri, fara a face circ politic.

Florin Citu, ministrul Finantelor, despre functionarii publici: De fiecare data cand incerci sa te indrepti impotriva lor pentru ca nu isi fac treaba, intra singuri in concediu medical

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fa.

Una dintre solutii pentru reducerea evaziunii ar putea fi vamuirea la destinatie, afirma ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat sambata, intr-o emisiune la Digi24, ca stie problemele de la vama, dar situatia este mai complicata, iar una dintre solutiile avute in vedere pentru reducerea evaziunii ar putea fi vamuirea la destinatie.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )