Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Finantelor: Sunt 50 de miliarde de lei pentru investitii; doua autostrazi mari si late pe care vrem sa le incepem sa le facem

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor: Sunt 50 de miliarde de lei pentru investitii; doua autostrazi mari si late pe care vrem sa le incepem sa le facem

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, la Digi 24, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Capitala - buget de peste 10 miliarde lei pentru anul curent

Nicusor Dan: Bugetul Capitalei pentru 2020, la fel de delirant ca precedentele Proiectul de buget al Capitalei, pentru anul 2020, aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, a iscat dezbateri aprinse intre reprezentantii administratiei publice locale si cei care se pregatesc pentru alegerile locale din luna iunie.

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

Ministrul Finantelor anunta control la Primaria Bucuresti pentru a verifica cheltuirea banilor publici

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat declansarea unui dublu control la Primaria Bucuresti pentru a verifica modul in care institutia a cheltuit subventia primita de la guvern pentru termoficare.

Ministrul Finantelor justifica imprumutul de 87 de miliarde de lei. Romania se va imprumuta, in 2020, mai mult decat in timpul crizei economice.

Romania se imprumuta, anul acesta, mai mult decat in timpul crizei economice. Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca va folosi jumatate din acel imprumut, peste 40 de miliarde de lei pentru achitarea datoriilor ajunse la scadenta facute de guvernele anterioare. Restul imprumutului va acoperi deficitul bugetar.

Ministrul Finantelor, intrebat ce salariu are: 12.000 lei lunar, mai putin decat ca parlamentar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, sambata, ca el castiga 12. 000 lei lunar, mai putin de.

Ministrul Finantelor, intrebat ce salariu are: 12.000 de lei lunar, mai putin decat ca parlamentar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, sambata, ca el castiga 12. 000 de lei lunar, mai putin decat incasa ca senator.

Florin Citu, ministrul Finantelor, despre functionarii publici: De fiecare data cand incerci sa te indrepti impotriva lor pentru ca nu isi fac treaba, intra singuri in concediu medical

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fa.

MINISTRUL FINANTELOR: Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare

Legea pentru dublarea alocatiilor nu are surse de finantare, a declarat, sambata, ministrul Finantelor, Florin Citu, care a afirmat totodata ca nu i-a recomandat presedintelui Klaus Iohannis sa o retrimita in Parlament, desi a discutat cu seful statului pe marginea subiectului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )