Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rovana Plumb, despre rectificarea bugetara: Vorbim de o crestere, pe medie, pt 900.000 de bugetari de 71%. Romania isi permite acest lucru (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb, despre rectificarea bugetara: Vorbim de o crestere, pe medie, pt 900.000 de bugetari de 71%. Romania isi permite acest lucru (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca salariile a 900 de mii de bugetari vor creste cu 70%, pentru. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: Nu am de gand sa pun bani in plus la ministerele care nu au avut o executie normala. Un exemplu este MT, unde sunt necesare decizii radicale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea,a anuntat joi ca ii asteapta pe premierul Ponta si ministrul Finantelor la sediul partidului pentru a discuta despre rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici.

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 ca de la Ministerul Sanatatii nu se vor lua bani la prima rectificare bugetara care va fi decisa marti de Guvern.

Rovana Plumb: Ordonanta salariilor demnitarilor este in vigoare. Saptamana viitoare vom avea rectificare bugetara si vom decide daca va incepe aplicarea de la 1 august (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi ca aplicarea ordonantei privind salariile demnitarilor ar putea incepe de la 1 august. Ordonanta salariilor demnitarilor - n. r. ) este in vigoare, aplicarea ei.

Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

Desi premierul Victor Ponta a anuntat saptamana trecuta ca rectificarea bugetara din aceasta vara va fi una pozitiva in care nimeni nu va pierde bani, documentul publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

Rovana Plumb: PSD trece printr-o perioada grea, e firesc sa existe ingrijorare. Ponta stie cel mai bine ce are de facut, nu pleaca din echipa de conducere a PSD (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca PSD trece printr-o perioada grea, dar ca Victor Ponta nu.

Rovana Plumb: Codul Fiscal este unul bun, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de Guvernul Ponta (VIDEO)

Codul fiscal este unul bun, fara probleme, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de catre guvernul Ponta, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre,.

Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca premierul Victor Ponta a lasat miercuri votul sau lui Andrei Dolineaschi, precizand ca acesta a fost in favoarea Rovanei Plumb pentru functia de sef.

Ce ministere sunt afectate de rectificarea bugetara

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari sociale de sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )