Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Finantelor, detalii despre rectificarea bugetara pregatira de Guvern: Ministerul Transportorilor, printre marii pierzatori

B1 B1,
Ministrul Finantelor, detalii despre rectificarea bugetara pregatira de Guvern: Ministerul Transportorilor, printre marii pierzatori

Guvernul Romaniei pregateste prima rectificare din acest an. Aceasta este mult asteptata, mai ales in contextul ultimul scandal de la Ministerul Apararii privind plata salariilor militarilor care a. continuă pe B1

Premierul Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, astazi, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

Ministrii au fost convocati de Mihai Tudose la Palatul Victoria pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare precum cea de la Ministerul Apararii, anunta News. ro, citand surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, la sediul Guvernului, pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Membrii Cabinetului Tudose au fost convocati la Palatul Victoria pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca rectificarea bugetara va fi pe plus, astfel ca Ministerul Educatiei si cel al Afacerilor Interne vor primi mai multi bani.

Tudose i-a convocat pe ministri la Palatul Victoria. Tema discutiei: rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri, pentru discutii despre rectificarea bugetara. O alta tema a discutiei este preintampinarea posibilelor situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, scrie News. ro.

Ministrul Finantelor refuza sa spuna totalul cresterilor de cheltuieli si minusul de incasari fata de bugetul initial

ACTUALIZARE 20:37 Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat Ordonanta de Urgenta OUG) cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2017 *ACTUALIZARE 18:42 Rectificarea bugetara: Taieri de fonduri la Ministerul Dezvoltarii si la Ministerul Transporturilor; bani in plus la Agricultura, MAI, Sanatate, Munca, SRI, Parlament, Presedintie ---- Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ca rectificarea bugetara va fi una pozitiva, refuzand insa sa spuna care este totalul cresterilor de cheltuieli aprobate, pe motiv ca nu le stie pe dinafara: Uitati-va pe site!.

Dificultati financiare la Ministerul Apararii: veniturile militarilor vor fi platite esalonat pana la rectificarea bugetara. Contributiile si impozitul pe venit, intarziate si ele

Ministerul Apararii Nationale anunta ca va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara. Intr-un comunicat de presa, Ministerul anunta ca salariile/soldele angajatilor vor fi platite pe 15 septembrie, iar norma de hrana si chiriile vor fi platite in jurul datei de 25 sptembrie, dupa rectificarea bugetara. Ora 16. 48: Ministrul Tutuianu si-a depus demisia. El a anuntat ca a fost eroarea sa si ca ministerul are bani de salariiOra 16. 09: Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si ministrul Finantelor, Ionut Misa, au la aceasta ora o sedinta cu premierul Tudose, potrivit unor surse guvernamentale.

Gluma de la Ministerul Finantelor: Rectificarea bugetara va fi pozitiva, dar nu stim exact cati bani alocam suplimentar

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa organizata pe genunchi, in holul Ministerului, si comunicata cu mai putin de o ora inainte de momentul in care ar fi trebuit sa inceapa ora 15. 00), datele.

Rectificare bugetara pozitiva. Ministrul Finantelor refuza sa spuna totalul cresterilor de cheltuieli: Uitati-va pe site

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca rectificarea bugetara va fi una pozitiva, refuzand insa sa spuna care este totalul cresterilor de cheltuieli aprobate, pe motiv ca nu le stie pe dinafara: Uitati-va pe site!.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )