Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministrul Finantelor promite cresterea procentului din impozit care poate fi directionat catre ONG-urile din sanatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor promite cresterea procentului din impozit care poate fi directionat catre ONG-urile din sanatate

ONG-urile din sanatate ar putea beneficia de un procent mai mare din impozitul pe venit din partea contribuabililor. In prezent, acestia pot directiona catre organizatii non-profit 2% din impozitul anual pe venit, insa suma este mai mica decat in. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

MINISTRUL FINANTELOR, anunt de ULTIM MOMENT despre Declaratia unica: Un MILION de contribuabili...

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a oferit detalii de ultim moment despre Declaratia unica si despre felul in care aceasta trebuie completata. Potrivit ministrului, Declaratia unica va.

Ministrul Finantelor anunta ca, din 2019, Declaratiile Unice vor fi depuse online

Ministrul Finantelor, Eugern Teodorovici, a declarat, duminica, la Antena 3, ca din martie 2019 toat.

Ministrul Finantelor, despre cum se completeaza Declaratia unica. Peste un milion de romani trebuie sa o depuna

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a explicat in emisiunea Subiectiv cum se va completa Declaratia unica. Cele sapte declaratii se comaseaza intr-una singura si se depune la un singur termen.

Ce a spus Ministrul Finantelor cand a aflat ca formularele online se depun la etajul 2: Nu era o gluma, ci realitate. Nu mi-a venit sa cred

Ministrul de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Targoviste, ca expresie formularele online se depun la etajul 2 nu era o gluma, ci chiar realitatea.

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist.

The Economist: Puterea nu este intotdeauna la cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize The Economist. Jurnalistii americani se tem ca scenariul s-ar putea repeta si in Italia, unde sunt programate duminica alegeri parlamentare, iar favorita este coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, care, ca si Liviu Dragnea, are o condamnare definitiva si nu poate fi premier.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )