Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul de Interne, despre dosarul 10 august: Daca Mihai Fifor ar fi desecretizat acest raport, el ar fi fost trimis pana acum la DIICOT

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, despre dosarul 10 august: Daca Mihai Fifor ar fi desecretizat acest raport, el ar fi fost trimis pana acum la DIICOT

Faptul ca raportul privind evenimentele din 10 august nu a fost desecretizat pana acum a fost un impediment major intr-o cercetare penala, a declarat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Daca. continuă pe Antena3

Dancila, despre dosarul 10 august: Nu am ce sa le spun anchetatorilor. Atunci eram in concediu

Viorica Dancila a declarat, despre informatiile aparute in spatiul public despre dosarul 10 august, ca si pe mine vor sa ma amestece. Liderul PSD a precizat ca nu are informatii pe care sa le comunice anchetatorilor despre evenimentele de atunci, in acea perioada fiind in concediu.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Raportul protestului din 10 august, desecretizat. Anuntul facut de ministrul de Interne

Ministrul de Interne a anuntat ca dosarul protestului din 10 august va fi desecretizat. De dimineata am primit ultimul aviz solicitat de la toate institutiile implicate in aceasta derulare a evenimentelor din.

Ministrul de Interne arunca bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat ca dosarul privind interventia jandarmilor la evenimentele din 10 august va fi desecretizat in aceasta saptamana. Va fi desecretizat in aceasta.

Dosarul 10 august a fost desecretizat. Datele sunt la dispozitia DIICOT

Ministrul de Interne a declarat ca dosarul 10 august este desecretizat, iar datele au fost puse la d.

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

Raportul MAI despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat. Ministrul de Interne: Nu pot da detalii din el

Raportul Ministerului de Interne despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, si transmis catre procurorii DIICOT care se ocupa cu investigarea evenimentelor. Ministrul a precizat ca nu poate oferi detalii presei despre continutul raportului.

Fostul sef al DNA Ploiesti si procurorul care a deschis dosarul 10 august scapa de acuzatiile de abateri disciplinare

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a respins acuzatiile de abateri disciplinare lansate de Inspectia Judiciara in cazul lui Lucian Onea, fost procuror sef al DNA Ploiesti si in cazul lui Bogdan Pirlog, magistratul care a deschis dosarul violentelor din 10 august 2018. Decizia CSM poate fi atacata la Curtea Suprema.

Dosarul 10 august va fi desecretizat pana la sfarsitul lunii (surse, Europa FM)

Guvernul a hotarat sa descretizeze pana la sfarsitul lunii dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei la 10 august anul trecut, scrie Europa FM, care citeaza surse guvernamentale.

Ministrul de Interne, despre dosarul interventiei jandarmilor din 10 august: Ar putea fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul referitor la interventia jandarmilor din 10 august 2018 va fi desecretizat in cursul acestei saptamani. Va fi desecretizat in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )