Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, despre dosarul interventiei jandarmilor din 10 august: Ar putea fi desecretizat in aceasta saptamana

B1 B1,
Ministrul de Interne, despre dosarul interventiei jandarmilor din 10 august: Ar putea fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul referitor la interventia jandarmilor din 10 august 2018 va fi desecretizat in cursul acestei saptamani. Va fi desecretizat in aceasta. continuă pe B1

Ministrul de Interne anunta: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri

Dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei, la 10 august anul trecut, va fi desecretizat in aceasta saptamana, poate chiar miercuri, a anuntat noul ministru de Interne, relateaza Europa FM.

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in.

Ludovic Orban ii solicita ministrului de Interne sa prezinte raportul referitor la Dosarul din 10 august

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, miercuri, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, ca, dupa finalizarea procedurii referitoare la desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august, sa pr.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rares Bogdan (PNL), despre mobilizarea Diasporei: Fratii din strainatate ne-auaratat ca dorinta lor pentru democratie e extrem de mare

Europarlamentarul liberalul Rares Bogdan felicita Diaspora pentru mobilizarea exemplara de iesire la vot. Este o prezenta mai ridicata decat la alegerile prezidentiale din 2014 primul tur) si decat la.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Ministrul de Interne anunta prima masura dupa alegerile prezidentiale, primul tur

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat pentru Digi24 ca va face o evaluare tehnica pentru a vedea daca trebuie ceva imbunatatit pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019.

Alegeri prezidentiale 2019. Ministrul de Interne: Din respect pentru cei care acum 30 de ani si-au sacrificat viata, ii invit pe romani sa voteze indiferent de optiune

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat duminica, spunand ca din respect pentru cei care au murit la Revolutia din 1989 romanii trebuie sa voteze indiferent de optiunea lor.

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca s-a gasit o solutie pentru ca bucurestenii sa nu aiba probleme cu caldura si apa calda, numai ca trebuie responsabilitate din partea Primariei Municipiului Bucuresti in a asigura comenzile necesare catre ELCEN cu privire la furnizarea agentului termic.

Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tanara din Italia confundata cu Luiza: Mama adolescentei a vazut fotografiile si s-a convins ca nu e fiica ei

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a vorbit in exclusivitate in emisiunea Descoperiti, cu Andreea Sava, despre scandalul cu tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi fost Luiza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )