Libnet.ro
UNICEF

21:16

Ministrul de Interne, noi informatii despre arma furata in timpul protestelor

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, noi informatii despre arma furata in timpul protestelor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a spusintr-o Editie speciala, la Antena 3,ca sunt sanse mari ca arma furata la protestul din 10 august sa fie recuperata zilele. continuă pe Antena3

Ce s-a intamplat cu arma furata in timpul protestului de pe 10 august

Arma furata de la un jandarm in timpul protestului din 10 august ar fi fost aruncata intr-un lac, potrivit surselor Antena 3. Maiorul Laurentiu Cazan, care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, noi explicatii privind violentele din timpul protestului diasporei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, da explicatii despre situatia generata de violentele din timpul protestului diasporei, din 10 august, intr-un interviu acordat jurnalistului Adrian Ursu, la Antena 3.

Noi dezvaluiri despre violentele din 10 august. Imagini care rastoarna ancheta procurorilor - VIDEO

Apar noi informatii despre protestul din 10 august. in imagini, apar indivizi care au fetele acoperite si tin in maini sticle incendiare. Viceprimarul Capitalei face acuzatii grave, spunand ca.

Ministrul Carmen Dan, detalii despre discutia cu jandarmerita ranita: Spunea catraieste datoritacolegului ei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, desprediscutia pe care a avut-o la spital cu jandarmerita ranita la protestul din 10 august. Ministrul spune.

Noi dezvaluiri despre atacul cu gaz de la metrou

Apar informatii halucinante despre atacul cu gaze lacrimogene de joi seara, de la metrou. Se pare ca atacatorul este un barbat care s-a urcat in tren si a incercat sa intre in conflict cu alti pasageri. Dupa ce.

Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august in Piata Victoriei: A fost prezent la intalnirea noastra si chiar a vorbit

Maiorul Laurentiu Cazan, care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei, a venit cu noi lamuriri cu privire la Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )