Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Justitiei va face anuntul asteptat de toata Romania. Cand vom afla decizia despre Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei va face anuntul asteptat de toata Romania. Cand vom afla decizia despre Codruta Kovesi

Joi la ora 18 vom afla daca ministrul Justitiei va cere sau nu revocarea Laurei Codruta Kovesi. Anuntul oficial a fost facut de Tudorel Toader pe pagina de Facebook. inainte insa de anuntul asteptat de. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei a hotarat ora la care va prezenta raportul despre DNA in Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis la ce ora va prezenta raportul despre DNA in Parlament. Anuntul mult-asteptat va fi facut joi, 22 februarie, la ora 18, in camerele reunite ale Parlamentului,.

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Ministrul Justitiei, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti. Toadera precizat ca subiectul intrevederii a fost statul.

Ministrul Justitiei, anunt de ultima ora despre soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi, la ora 18. 00 va prezenta raportul oficial privind activitatea Laurei Codruta Kovesi, la Directia Nationala Anticoruptie. Stire in curs de.

Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei; este un om de buna credinta, un profesionist

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta un om de buna credinta si un profesionist.

Liviu Dragnea: Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei. Toader, un om de buna credinta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta un om.

Reuniune la varful PSD, cu o zi inainte ca ministrul Justitiei sa faca anuntul referitor la Kovesi

Condus in ultimii doi ani prin sedinte ale Comitetului Executiv National, PSD reia sedintele saptama.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )