Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul Justitiei ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a atacat din nou Guvernul pe tema ordonantelor de urgenta

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a atacat din nou Guvernul pe tema ordonantelor de urgenta

Ministrul Justitiei ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a atacat din nou Guvernul pe tema ordonantelor de urgenta. Tudorel Toader spune ca emiterea acestor acte este prevazuta in Constitutte,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

Ce a facut Liviu Dragnea in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila se vor afla astazi fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei, organizat odata cu alegerile europarlamentare. Cei trei vor sta la.

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis: Era rigid ca un lemn

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, iar acesta nu mai este un secret. Doar ca presedintele nu practica acest sport de foarte mult timp, povesteste antrenorul sau. Marius Vecerdea spune ca Iohannis s-a.

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis a venit din partea premierului Viorica Dancila. Aceasta si-a incheiat discursul cu un mesaj extrem de taios dupa acuzatiile presedintelui. Azi am.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind, cel mai probabil, ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )