Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului anunta o dezbatere publica in luna aprilie despre taxa de poluare pentru automobile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Mediului anunta o dezbatere publica in luna aprilie despre taxa de poluare pentru automobile

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, a anuntat miercuri ca o dezbatere publica privind oportunitatea introducerii unei taxe de poluare ar putea sa inceapa in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului si dupa finalizarea discutiilor privind Programul National de Relansare si Rezilienta PNRR), transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tanczos Barna: Dezbaterea privind o eventuala taxa de poluare ar putea fi lansata din luna aprilie

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, a estimat miercuri ca o dezbatere publica privind oportunitatea introducerii unei taxe de poluare ar putea sa inceapa in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului si dupa finalizarea discutiilor privind Programul National de Relansare si Rezilienta. in niciun caz nu poate decide ministrul Mediului daca aplicam sau nu o taxa. Dupa aprobarea bugetului si dupa PNRR, probabil incepand cu luna aprilie va fi initiata dezbaterea, n. r. Aprobam PNRR si programele nationale cu care venim in sprijinul autoritatilor locale si autoritatilor centrale, in sprijinul diverselor ministere, pe programe verzi, dupa care incepem si aceasta discutie privind o eventuala taxa de poluare, a aratat el intr-o declaratie acordata presei.

Ce spune ministrul Mediului despre taxa auto: Putem vorbi despre o taxa de poluare

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat ca nu va fi lansata o dezbatere despre introducerea unei taxe auto, in Romania, dar se poate discuta despre o taxa de poluare care este aplicabila in mai multe tari din Uniunea Europeana.

Legea bugetului este finalizata si va fi pusa in dezbatere publica, anunta premierul Citu

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 este finalizat si va fi pus in dezbatere publica, a a.

Florin Citu: Bugetul e finalizat, va fi pus in dezbatere publica marti sau miercuri. Deficitul, intre 7% si 7,1%. La sporuri e vorba de o plafonare, dar urmeaza o lege a salarizarii, care le va lega de performanta (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul pentru Legea bugetului de stat pe anul 2021 este finalizat, urmand sa fie lansat in dezbatere publica marti sau miercuri dimineata cel.

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

Ministrul Mediului sustine ca nu exista o relatie directa intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor in asezarile umane Tanczos Barna: Vorbim de o mafie a padurilor, insa nu vedem niciun caz pe masa tribunalelor

Tanczos Barna, ministrul Mediului, sustine ca nu exista o relatie directa cauza-efect intre taierile ilegale de paduri si aparitia ursilor uneori chiar si in curtile scolilor din orase, potrivit.

Nicusor Dan va discuta joi cu ministrul Mediului si cu edilii de sector, pe tema salubrizarii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat astazi ca in cursul zilei de joi va avea o discutie cu edilii de sector si cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, pe tema salubrizarii.

Valeriu Gheorghita: Etapa a treia probabil va incepe in luna aprilie. Etapa a doua va continua in paralel

Etapa a treia probabil va incepe in luna aprilie, iar mai multe date vor fi pune la dispozitie spre sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie, in momentul in care CNCAV va avea acces la noile.

Tanczos Barna: Vom lansa o dezbatere privind introducerea unei taxe de poluare, asa cum au majoritatea statelor UE. Daca nu va fi nicio taxa, trebuie sa vedem ce alte masuri putem lua (VIDEO)

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a declarat ca, probabil, din luna aprilie va incepe o dezbatere nationala despre o eventuala introducere a unei taxe de poluare pentru poluatori. El a tinut sa precizeze ca.

Legea bugetului e gata. Citu: Va fi in dezbatere publica maine sau poimaine. Sporurile bugetarilor, plafonate

Legea bugetului este finalizata si va fi facuta publica marti sau miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat prim-ministrul Florin Citu, care a precizat ca tinta de deficit ramane asumata la 7 - 7,1%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )