Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU OXFORD ECONOMICS Huawei a contribuit cu 219 milioane euro la PIB-ul Romaniei, in 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU OXFORD ECONOMICS Huawei a contribuit cu 219 milioane euro la PIB-ul Romaniei, in 2018

Huawei, cel mai mare producator mondial de echipamente de telecomunicatii si unul dintre liderii industriei de telecomunicatii 5G, a contribuit in total cu aproximativ 219 milioane de euro la PIB-ul Romaniei, in 2018, potrivit unui studiu realizat de Oxford Economics la solicitarea gigantului chinez. continuă pe Ziarul Bursa

Huawei in Romania: peste 6.000 de locuri de munca au fost create in cei 17 ani ai companiei

Un raport al Oxford Economics arata care au fost beneficiile aduse de Huawei in Romania in cei 17 ani de existenta a companiei pe piata locala. Printre acestea, se remarca o contributie la PiB-ul Romaniei de 219 milioane de euro numai in 2018.

Raport Oxford Economics: Cacente155;i profesori sunt platie155;i din taxele Huawei Romania

Un raport al Oxford Economics a dezvaluit faptul ca, in 2018, Huawei Romania a contribuit la economia locala cu 218 milioane de euro. De-a lungul ultimilor ani aceasta contribue155;ie a crescut constant si, spune seful companiei, comparat cu Ericsson sau.

HORVaTH PARTNERS: Tara noastra va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in start-up-uri de AI, pana in 2025

in ultimele trei luni ale anului trecut, investitiile in start-up-uri de AI in Romania s-au situat in jurul valorii de 20 milioane de euro * Kurt Weber: Cresterile la nivelul PIB-ului generate de AI si Machine Learning la nivelul Europei, vor fi de ordinul a 1,5 - 2 trilioane euro in urmatorii zece ani * intre 40% si 50% din locurile de munca existente este posibil sa fie inlocuite de solutii de automatizare, pana in 2030, conform estimarilor Horvath and Partners Investitiile in start-up-uri de Inteligenta Artificiala AI) din tara noastra se vor ridica la aproape 50 milioane euro anual in 2025, potrivit estimarilor Horvath and Partners, jucator local si international in piata consultantei de management.

Consultanti: Romania va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in startup-uri de AI, pana in 2025

Investitiile in start-up-uri romanesti de Inteligenta Artificiala AI) vor ajunge la aproape 50 milioane euro anual, pana in 2025, potrivit estimarilor Horvath Partners. Nivelul investitiilor in firme de AI din ultimul trimestru T4) din 2019 plaseaza Romania aproape de varful clasamentului tarilor din Europa de Est, in urma Ungariei, Rusiei si Poloniei, dar inaintea Cehiei, Sloveniei sau Slovaciei.

Fond UE 2020: 100 milioane euro pentru companii de inteligenta artificiala. Consulta White Paper pe AI

Uniunea Europeana va lansa o schema pilot de 100 de milioane de euro, in primele 3 luni ale anului 2020, pentru investitii in companii care dezvolta tehnologii de inteligenta artificiala AI), spune Comisia Europeana in raportul sau privind AI publicat miercuri.

Nou fond de 92,4 milioane Euro pentru startup-uri CEE, de la un investitor al romanilor de la FintechOS

Startup-urile IT din Europa Centrala si de Est CEE), inclusiv din Romania, vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 92,4 milioane de euro, lansat, miercuri, de compania de venture capital OTB Ventures, care a investit recent in firma romaneasca FintechOS.

12 oferte pentru proiectarea si executia lotului 3 al centurii de nord a Capitalei. Cate zeci de milioane de euro vor costa cei aproape 9 kilometri de drum

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca au fost depuse 12 oferte pentru proiectarea si executia lotului 3 Afumati Cernica al centurii de nord a Capitalei, proiect estimat la 466,3 milioane lei 97,6 milioane euro), fara TVA.

IN 2019: Leader Team Broker a intermediat polite de 5,6 milioane euro

Leader Team Broker, jucator cheie pe piata asigurarilor din tara noastra, specializat in managementul riscurilor si distribuirea politelor de asigurari, a intermediat, in 2019, prime de 5,6 milioane de euro, in crestere cu 26% fata de anul anterior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )