Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii a ramas fara permis de conducere

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii a ramas fara permis de conducere

Ministrul Muncii,Marius Budai, a fost surprins de politistii ieseni in timp ce conduceacu mare viteza pe o sosea din judetul Iasi. Astfel, politistii i-au suspendat permisul de conducere pentru. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere

Ministrul Muncii,Marius Budai, a fost surprins de politistii ieseni in timp ce conduceacu mare viteza pe o sosea din judetul Iasi. Astfel, politistii i-au suspendat permisul de conducere pentru.

Dupa Vlcov, si ministrul Marius Budai a ramas fara permis, dupa ce a condus cu viteza n judetul Iasi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 140 de kilometri pe ora in afara unei localitati din judetul Iasi, unde viteza maxima admisa este de 70 kilometri pe ora.

S-a crezut pe autostrada: Ministrul Muncii a ramas fara permis dupa ce a condus cu viteza in judetul Iasi. Cat arata vitezometrul

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 140 de kilometri pe ora in afara unei localitati din judetul Iasi, unde viteza maxima admisa este de 70 kilometri pe ora.

Darius Vlcov a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducnd cu viteza n judetul Arges

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost amendat si a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins joi de politisti in timp ce conducea masina in judetul Arges cu o viteza peste limita legala.

Darius Valcov a ramas fara permis de conducere

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei, dupa ce a fost prins de.

Darius Valcov a fost lasat fara permis de conducere. Cu ce viteza l-au prins politistii in localitate

Consilierul de stat Darius Valcov a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si s-a ales cu o amenda de 1. 305 de lei dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost prins de politistii din Arges depasind viteza maxima admisa in localitate.

Ministrul Muncii, anunt despre plata pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarant ca luna aceasta nu vor fi probleme cu plata pensiilor. Ministrul nu a mai fost atat de sigur pe el atunci cand jurnalistii l-au intrebat daca exista banii necesari.

Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului ramane FARA PERMIS. Ministrul Muncii este PIETON pentru 3 luni

Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului a ramas pieton. Ministrul Muncii, Marius Budai,a ramas trei luni fara permis, dupa ce a fost prins de politisti ca depasise viteza legala,.

De ce nu vrea PSD sa majoreze alocatiile? Ministrul Muncii: Sa facem pentru familie per total, nu strict pentru copii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a reusit sa incropeasca un soi de explicatie pentru care PSD-ALDE nu vor majorarea alocatiilor pentru copii. Asigurarea unui trai mai bun clar ca il facem si avem.

Ministrul Muncii, referitor la retragerea Olgutai Vasilescu: Orice persoana cu o experienta in spate e o pierdere pentru orice Guvern

Orice persoana care are o experienta in spate este o pierdere pentru orice Guvern, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marius Budai, in legatura cu decizia Liei Olguta Vasilescu de a-si retrage candidatura pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )