Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a crezut pe autostrada: Ministrul Muncii a ramas fara permis dupa ce a condus cu viteza in judetul Iasi. Cat arata vitezometrul

Adevărul Adevărul,
S-a crezut pe autostrada: Ministrul Muncii a ramas fara permis dupa ce a condus cu viteza in judetul Iasi. Cat arata vitezometrul

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 140 de kilometri pe ora in afara unei localitati din judetul Iasi, unde viteza maxima admisa este de 70 kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii a ramas fara permis de conducere

Ministrul Muncii,Marius Budai, a fost surprins de politistii ieseni in timp ce conduceacu mare viteza pe o sosea din judetul Iasi. Astfel, politistii i-au suspendat permisul de conducere pentru.

Dupa Vlcov, si ministrul Marius Budai a ramas fara permis, dupa ce a condus cu viteza n judetul Iasi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 140 de kilometri pe ora in afara unei localitati din judetul Iasi, unde viteza maxima admisa este de 70 kilometri pe ora.

Darius Vlcov a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducnd cu viteza n judetul Arges

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost amendat si a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins joi de politisti in timp ce conducea masina in judetul Arges cu o viteza peste limita legala.

Ministrul Muncii, Marius Budai, a ramas fara permis de conducere

Ministrul Muncii,Marius Budai, a fost surprins de politistii ieseni in timp ce conduceacu mare viteza pe o sosea din judetul Iasi. Astfel, politistii i-au suspendat permisul de conducere pentru.

Darius Valcov a ramas fara permis de conducere

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei, dupa ce a fost prins de.

Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului ramane FARA PERMIS. Ministrul Muncii este PIETON pentru 3 luni

Dupa Darius Valcov, un alt membru al Guvernului a ramas pieton. Ministrul Muncii, Marius Budai,a ramas trei luni fara permis, dupa ce a fost prins de politisti ca depasise viteza legala,.

Caz DE NECREZUT in Arad! Un sofer de autocar a fost lasat fara permis din cauza unei poze gasite de politisti pe Facebook (FOTO)

Un sofer a ramas o luna fara permis dupa ce pe Facebook a fost distribuita o fotografie in care se vede cum, pe soseaua de centura a municipiului Arad, a efectuat o depasire pe linie continua in.

De ce nu vrea PSD sa majoreze alocatiile? Ministrul Muncii: Sa facem pentru familie per total, nu strict pentru copii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a reusit sa incropeasca un soi de explicatie pentru care PSD-ALDE nu vor majorarea alocatiilor pentru copii. Asigurarea unui trai mai bun clar ca il facem si avem.

Ministrul Muncii, referitor la retragerea Olgutai Vasilescu: Orice persoana cu o experienta in spate e o pierdere pentru orice Guvern

Orice persoana care are o experienta in spate este o pierdere pentru orice Guvern, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marius Budai, in legatura cu decizia Liei Olguta Vasilescu de a-si retrage candidatura pe.

ALOCATII 2019. Ministrul Muncii explica ce se intampla cu alocatiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost intrebat, marti, la dezbaterile din comisiile de buget-finante, pe marginea bugetului de stat pe 2019, de ce Guvernul nu majoreaza alocatiile copiilor din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )