Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii, despre criza celui mai mare spital din Baragan: Eu voi face tot posibilul sa nu ajungem la declasificare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre criza celui mai mare spital din Baragan: Eu voi face tot posibilul sa nu ajungem la declasificare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat in luna martie 2016, de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate si va asigura asistenta pentru cazuri cu grad mic de complexitate. continuă pe Adevărul

Angajati ai celui mai mare spital din Salaj isi cer sporurile in instanta

Sporul de risc la care aveau dreptul potrivit unei decizii mai vechi a conducerii unitatii medical a fost diminuat la recomandarea Corpului de Control al Ministerului Sanatatii.

Istoria impresionanta a celui mai mare lac din Bucegi. in comunism, pe fundul barajului isi dadeau intalnire ciobanii

Lacul Bolboci, cel mai mare lac din Muntii Bucegi, are o istorie impresionanta, dar putini stiu ca fundul lacului era, in trecut, zona de intalnire a ciobanilor.

Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean de Urgenta, declasificat si aflat in criza de medici

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vine vineri, 10 martie, intr-o vizita de lucru la Spitalul Judetean de Urgena din Calarasi pentru a discuta cu autoritatile locale pentru scoaterea din criza a unitatii medicale.

Ministrul Sanatatii, Dorel Bodog, a ramas blocat in liftul unui spital

Ministrul Sanatatii, Dorel Bodog, a ramas blocat in liftul Spitalului de Urgenta din Calarasi, in timpul unei vizite-fulger, informeaza Digi24. Controlul a inceput la Sectia de.

Ministrul Sanatatii: Epidemia de rujeola din Romania a pornit de la o populatie de persoane nomade

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vorbit in cadrul unei conferinte despre epidemia de rujeola din Romania, despre care spune ca pare a fi pornit de la o populatie de persoane nomade. El precizeaza ca tulpina virusului seamana cu cea care a afectat Italia sau Ungaria, dar nu se poate sti clar daca aceste lucruri au factori comun.

Ministrul Sanatatii promite ca rezolva problema medicamentelor oncologice

Cinci preturi pentru medicamente oncologice pentru copii sunt in avizare juridica la Ministerul Sanatatii, iar pretul altor noua va fi stabilit dupa ce va fi modificat, luni, un ordin de ministru privind nevoiele speciale, a anuntat, vineri, ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Asta in contextul in care pacientii se plang ca aproximativ 20 de tratament lipsesc din spitale.

Rujeola circula cu CORTU: Ministrul Sanatatii face APEL la vaccinare!

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat vineri in cadrul unei conferinte de presa ca epidemia de rujeola numara la acest moment 3. 446 de cazuri, din care 17 de decese, in 37 de judete,.

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,.

Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui SUA. Democratii evoca un posibil conflict de interese intre Trump si ancheta bancii

Lideri ai Partidului Democrat din Statele Unite cer o ancheta asupra modului in care Departamentul de Justitie administreaza o investigatie vizand banca Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui Donald Trump, suspectand un posibil conflict de interese, informeaza The Guardian.

Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber are loc la Campia Turzii!

Asociatia Culturala Est European Alternativ ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucatari din Romania, reprezentata la Campia Turzii de chef Dragos Padurariu, organizeaza impreuna cu alti colegi chefi de renume din tara, un eveniment caritabil de exceptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )