Libnet.ro
UNICEF

11:30

Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui SUA. Democratii evoca un posibil conflict de interese intre Trump si ancheta bancii

Adevărul Adevărul,
Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui SUA. Democratii evoca un posibil conflict de interese intre Trump si ancheta bancii

Lideri ai Partidului Democrat din Statele Unite cer o ancheta asupra modului in care Departamentul de Justitie administreaza o investigatie vizand banca Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui Donald Trump, suspectand un posibil conflict de interese, informeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,.

Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber are loc la Campia Turzii!

Asociatia Culturala Est European Alternativ ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucatari din Romania, reprezentata la Campia Turzii de chef Dragos Padurariu, organizeaza impreuna cu alti colegi chefi de renume din tara, un eveniment caritabil de exceptie.

Ministrul Sanatatii, despre criza celui mai mare spital din Baragan: Eu voi face tot posibilul sa nu ajungem la declasificare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat in luna martie 2016, de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate si va asigura asistenta pentru cazuri cu grad mic de complexitate.

Istoria impresionanta a celui mai mare lac din Bucegi. in comunism, pe fundul barajului isi dadeau intalnire ciobanii

Lacul Bolboci, cel mai mare lac din Muntii Bucegi, are o istorie impresionanta, dar putini stiu ca fundul lacului era, in trecut, zona de intalnire a ciobanilor.

Masura controversata in Sudul Africii! Cel mai VIOLENT mod de a scapa de JEFUITORII de masini! Totul este LEGAL (VIDEO)

In Sudul Africii numarul oamenilor care sunt atacati pentru a li se fura masina devine din ce in ce mai mare, iar situatiile disperate, cer masuri disperate. A fost aprobatun proiect conform.

Cea mai mare compania aeronautica din Romania investeste 10 milioane de euro intr-o hala uriasa pentru mentenanta

Cea mai mare companie din industria aeronautica romaneasca pregateste o investitie uriasa in apropierea Aeroportului International din Iasi.

Colectia Vault 7 este cea mai mare serie de publicatii de documente confidentiale

Colectia de documente confidentiale a CIA aparuta marti, este cea mai mare serie de publicatii a agentiei WikiLeaks, a declarat purtatorul de cuvant si editorul-sef Julian Assange.

Parisul a lansat cel mai ambitios proiect de modernizare din ultimii 150 de ani

Parisul a lansat cel mai ambitios proiect de modernizare de la cea realizata in urma cu 150 de ani de Georges-Eugene Haussmann, care a inlocuit cladirile medievale din centrul capitalei franceze cu cele grandioase ce marginesc in prezent bulevardele.

Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil: Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Lucian Anghel: Romania are cel mai redus nivel de educatie financiara din UE

Tara noastra are cel mai redus nivel de educatie financiara din Uniunea Europeana, a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel, intr-o conferinta organizata ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )