Libnet.ro
UNICEF

00:07

Istoria impresionanta a celui mai mare lac din Bucegi. in comunism, pe fundul barajului isi dadeau intalnire ciobanii

Adevărul Adevărul,
Istoria impresionanta a celui mai mare lac din Bucegi. in comunism, pe fundul barajului isi dadeau intalnire ciobanii

Lacul Bolboci, cel mai mare lac din Muntii Bucegi, are o istorie impresionanta, dar putini stiu ca fundul lacului era, in trecut, zona de intalnire a ciobanilor. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre criza celui mai mare spital din Baragan: Eu voi face tot posibilul sa nu ajungem la declasificare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat in luna martie 2016, de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate si va asigura asistenta pentru cazuri cu grad mic de complexitate.

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,.

Angajati ai celui mai mare spital din Salaj isi cer sporurile in instanta

Sporul de risc la care aveau dreptul potrivit unei decizii mai vechi a conducerii unitatii medical a fost diminuat la recomandarea Corpului de Control al Ministerului Sanatatii.

Cea mai mare revenire din istorie: Barcelona - PSG 6-1! Catalanii reusesc 3 goluri din minutul 89

FC Barcelona a reusit sa se califice in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa un meci dramatic, noteaza GSP. Catalanii au reusit un scor de 6-1 pe teren propriu cu PSG, informeaza.

Cea mai mare compania aeronautica din Romania investeste 10 milioane de euro intr-o hala uriasa pentru mentenanta

Cea mai mare companie din industria aeronautica romaneasca pregateste o investitie uriasa in apropierea Aeroportului International din Iasi.

Presedintele Tesco: Barbatii albi, o specie pe cale de disparitie din consiliile companiilor britanice

Presedintele celui mai mare retailer din Marea Britanie, Tesco, a declarat saptamana aceasta intr-o conferinta de presa ca barbatii caucazieni sunt specii pe cale de disparitie din consiliile companiilor britanice, scrie Reuters. John Allan a revenit ulterior asupra declaratiei, afirmand pentru The Guardian ca de fapt fusese o gluma si ca voia doar sa spuna ca aceasta esteo perioada deosebit de favorabila pentru femei si, in general, pentru persoanele din diferite comunitati etnice.

Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui SUA. Democratii evoca un posibil conflict de interese intre Trump si ancheta bancii

Lideri ai Partidului Democrat din Statele Unite cer o ancheta asupra modului in care Departamentul de Justitie administreaza o investigatie vizand banca Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui Donald Trump, suspectand un posibil conflict de interese, informeaza The Guardian.

Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber are loc la Campia Turzii!

Asociatia Culturala Est European Alternativ ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucatari din Romania, reprezentata la Campia Turzii de chef Dragos Padurariu, organizeaza impreuna cu alti colegi chefi de renume din tara, un eveniment caritabil de exceptie.

Colectia Vault 7 este cea mai mare serie de publicatii de documente confidentiale

Colectia de documente confidentiale a CIA aparuta marti, este cea mai mare serie de publicatii a agentiei WikiLeaks, a declarat purtatorul de cuvant si editorul-sef Julian Assange.

Ea e cea mai BOGATA femeie din lume: Vezi ce avere are si daca e libera!

Femeia de afaceri Zhou Qunfei, dinHong Kong, cu oavereestimata la 7,4 miliarde de dolari, conduce topul celor mai bogate femei din lume si care au atins succesul prin propriile mijloace, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )