Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii: Masurile de relaxare, in functie de fiecare comunitate si focare Nu ne-am gandit sa separam varstnicii de familii

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Masurile de relaxare, in functie de fiecare comunitate si focare Nu ne-am gandit sa separam varstnicii de familii

Relaxarea restrictiilor in Romania va fi facuta in momentul in care numarul de noi cazuri de coronavirus va fi in scadere, iar deciziile vor fi luate in functie de fiecare comunitate in parte. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca primeste propuneri de la comitetul stiintific, precizand ca nu se ia in calcul separarea varstnicilor de familii, asa cum se propune intr-un document, citat de Digi 24, al sefului Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel. continuă pe Hotnews

Cand se vor relaxa restrictiile impuse de COVID-19 si ce vor presupune acestea. Ministrul Sanatatii: Nu se deschid mall-urile!

Relaxarea restrictiilor in Romania va fi facuta in momentul in care numarul de noi cazuri de coronavirus va fi in scadere, iar deciziile vor fi luate in functie de fiecare comunitate in parte. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca primeste propuneri de la comitetul stiintific, precizand ca nu se ia in calcul separarea varstnicilor de familii, asa cum a propus Streinu Cercel.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Fiecare comunitate are un focar, fiecare localitate are o transmitere locala. inca avem o crestere lenta. Este un moment care ne pregateste pentru viitorul acestei natiuni (VIDEO)

Fiecare comunitate are o manifestare si un focar propriu de infectie cu coronavirus, fiecare localitate are o transmitere locala mai usoara sau mai accentuata a COVID-19, a afirmat duminica, in direct pe B1 TV,.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Relaxarea se va face gradual. Se vor purta masti si manusi. Mall-urile raman inchise, competitiile sportive vor continua sa fie interzise

Romania este in carantina din cauza epidemiei de coronavirus pana la jumatatea lunii mai, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vorbeste de o prelungire a restrictiilor cel putin pentru o parte din.

Ministrul Sanatatii: Acestea sunt criteriile pentru ridicarea restrictiilor impuse romanilor

Ministrul Sanatatii a vorvit despre criteriile pentru ca restrictiile sa inceapa sa fie ridicate in Romania. Printre acestea se numara numarul deceselor si curba cazurilor noi.

Ministrul Sanatatii: inca nu am urcat acea panta, mai avem vreo doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca Romania nu a ajuns inca la varful pandemiei si ca mai sunt doua saptamani grele, in care vor exista si decese.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )