Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: inca nu am urcat acea panta, mai avem vreo doua saptamani

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: inca nu am urcat acea panta, mai avem vreo doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca Romania nu a ajuns inca la varful pandemiei si ca mai sunt doua saptamani grele, in care vor exista si decese. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum.

Ministrul Sanatatii anunta ca ar mai putea fi un varf al epidemiei in toamna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, ca trebuie sa ne obisnuim inca doua sezoane cu acest virus, pana cand va aparea un vaccin. O parte din populatie se va imuniza, o parte va trebuie sa continue sa respecte precautiile.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Ministrul Sanatatii: intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi COVID

Intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale de stat sau private, urmand ca alte doua unitati sanitare de campanie sa fie ridicate la Bacau, respectiv langa Timisoara, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii aproba cresterea numarului de testari pentru depistarea COVID-19. Ce categorii de pacienti vor fi testate

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat astazi propunerea Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID 19 privind modificarea algoritmului de testare pentru COVID-19, precum si a definitiei de caz.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Fiecare comunitate are un focar, fiecare localitate are o transmitere locala. inca avem o crestere lenta. Este un moment care ne pregateste pentru viitorul acestei natiuni (VIDEO)

Fiecare comunitate are o manifestare si un focar propriu de infectie cu coronavirus, fiecare localitate are o transmitere locala mai usoara sau mai accentuata a COVID-19, a afirmat duminica, in direct pe B1 TV,.

Ministrul de Interne: Cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat. Intra in carantina institutionalizata, mai avem locuri libere

Romanii care se intorc in tara de Paste vor intra in carantina institutionalizata, ci nu la domiciliu, iar in acest moment sunt disponibile peste 13. 250 de locuri de carantina, a spus joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a sustinut ca cei care au crezut ca vor veni acasa de Pasti si vor sta in carantina la domiciliu au inteles eronat si ca intrarea in carantina la domiciliu va fi valabila doar in ultima faza a epidemiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )