Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Badea, despre ministrul Sanatatii: Nelu Tataru e genul care se duce acolo, nu o arde prin birou si da indicatii

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre ministrul Sanatatii: Nelu Tataru e genul care se duce acolo, nu o arde prin birou si da indicatii

Imi place de Nelu Tataru, a spus Mircea Badea la Antena 3. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in inspectie la spitalul din Arad, in plina epidemie de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns la Arad, miercuri dupa-amiaza. Nelu Tataru a mersin inspectie la spitalul unde au murit sapte persoanedin cauza Covid-19.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Avem trei focare de infectie cu COVID-19, la Suceava, Arad, Deva. Mai angajam 1.000 de persoane la DSP si 1.000 la ambulanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, in cadrul unui bilant prezentat la Palatul Victoria, pe fondul pandemiei de coronavirus, ca sistemul medical se confrunta cu o situatie fara.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns in Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de Stat Ionel Oprea au ajuns la Suceava pentru a gestiona situatia grava de la Spitalul Judetean.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca in acest moment in Romania exista trei focare de infectie cu coronavirus. Este vorba de Suceava, Arad si Deva.

Ministrul Sanatatii: La Suceava e degringolada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi seara, la Antena 3, ca la Suceava e degringolada.

Conducerea Spitalului de Urgenta Suceava, preluata de medici militari. Tataru: E aproape imposibil sa demisioneze. Managementul anterior nu a corespuns, desi erau echipamente (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca noua conducere a Spitalului Judetean Suceava este formata din medici militari. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat pentru B1.

Afirmatia surprinzatoare a lui Mircea Badea cu privire la noul ministru al Sanatatii: O sa ii fac mult rau lui Nelu Tataru

Prezentatorul TV Mircea Badea a comentat aseara actiunile lui Nelu Tataru, dupa ce noul ministru al Sanatatii a fost invitat la Antena 3. Mircea Badea spune ca o sa-i faca mult rau lui Nelu Tataru.

Mircea Badea, despre recomandarea OMS de a nu mai purta masti daca nu suntem bolnavi: Poate am carcalac, dar sunt asimptomatic!

Mircea Badea a comentat noua recomandare venita din partea OMS, care a atras atentia ca mastile nu trebuie sa fie purtate, daca persoanele nu sunt infectate cu coronavirus.

Ordonanta militara nr 6. Ministrul Nelu Tataru: Am solicitat ca orice deces sa fie testat Vom ajunge la o capacitate de prelucrare de 2.500 de teste pe zi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat luni seara, la Digi 24, ca numarul mare de morti raportate vine de la faptul ca au aprobat teste si pentru persoanele decedate si astfel s-a ajuns la cazurile anuntate azi. La Suceava au fost mai multi pacienti zero, au fost mai multi oameni care au venit din strainatate, au fost si multe cadre medicale nepragatite, a fost un cumul de erori epidemiologice, spune ministrul. Vorbin despre stocurile de echipamente de protectie, Tataru a evitat sa spuna care este necesarul la ora actuala, dar a cerut responsabilitate in privinta distribuirii materialelor primite. Secretarul de stat Moldovan, despre cei 13 morti de la Suceava: Au decedat in ultimele zile, dar nu erau rezultate.

Nelu Tataru, despre cadrele medicale care au demisionat: Nu un ordin de ministru face un cadru medical sa lupte in prima linie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni seara, ca nu a dat niciun ordin de ministru referitor la persoanele care demisioneaza din sistemul sanitar, pentru ca nu un ordin de ministru face un cadru medical sa ramana, sa lupte in prima linie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )