Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nelu Tataru: Nu s-a terminat! Oamenii trebuie sa ramana in izolare - inca putem avea decese!

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Nu s-a terminat! Oamenii trebuie sa ramana in izolare - inca putem avea decese!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca evolutia infectiei cu coronavirus e in plina ascensiune si ca nu e inca momentul sa ne relaxam. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Un test pozitiv rapid trebuie sa fie dublat si de un test molecular (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pentru a avea siguranta rezultatelor privind infectiile cu COVID-19 este ne.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

Nelu Tataru afirma ca trebuie pastrate precautiile si distanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni, ca trebuie pastrate precautiile si distanta, mentionand ca inchiderea cimitirelor a fost necesara din perspectiva distantarii sociale. Mai avem inca vreo trei saptamani de urcat, a spus el, referindu-se la numarul cazurilor de coronavirus.

Cum va petrece Pastele ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a marturisit, intr-un interviu exclusiv acordat Antrena 3, ca de Paste spera sa ajunga in sfarsit la familie, dupa cinci saptamani in care a fost prins cu sarcinile de la minister.

Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Toate spitalele din Romania ar putea primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale publice sau private, in cazul in care ne vom confrunta cu scenariul sumbru, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu la Digi 24.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19.

Nelu Tataru avertizeaza: Putem ajunge la 20 de mii de cazuri de COVID-19 daca de sarbatori nu respectam toate precautiile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, avertizeaza ca, in perioada urmatoare, ne asteapta un varf de 20 de mii de cazuri de infecta cu noul coronavirus daca nu respectam masurile de distantare sociala.

Nelu Tataru: Nu se pot face 6.000 de teste pe zi pentru ca nu exista suficient personal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca in acest moment capacitatea de testare in Romania este de 6. 000 de teste pe zi, dar se fac maxim 4. 700, pentru ca nu sunt oameni suficienti care sa proceseze testele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2858 seconds )