Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Sanatatii: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus poate fi realizata daca si-o asuma Primaria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Sanatatii: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus poate fi realizata daca si-o asuma Primaria

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca ministerul sau nu va cheltui bani pentru testarea pe un esantion din Bucuresti pe care intentioneaza sa o deruleze in Primaria Capitalei impreuna cu Institutul de Boli Infectioase 039;Matei Bals039; si. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca testarea bucurestenilor va incepe la mijlocul saptamanii urmatoare, dupa ce se va finaliza pregatirea cadrelor medicale care vor recolta probleme, estimata sa dureze doua zile.

Radu Banciu, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care isi vor dona organismul stiintei? in fata blocului se vor crea niste cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre initiativa ca peste 10. 000 de bucuresteni sa fie testati pentru infectia cu noul coronavirus. Ati auzit ce se pune la cale la.

Traian Basescu: Daca as fi fost primar general, aplicam si eu testarea bucurestenilor pentru coronavirus. Firea a avut curaj

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a spus ca, daca ar fi fost in locul Gabrielei Firea, ar fi procedat la fel in privinta testarii in masa a bucurestenilor.

Alexandru Rafila, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Studiul trebuie facut in coordonare cu institutiile responsabile. Eu l-as face, dar nu chiar acum (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referitor la testarea a peste 10. 000 de.

Adrian Streinu-Cercel anunta ca luni va incepe testarea bucurestenilor pentru COVID-19

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit, duminica, la Ante.

Ministrul Sanatatii: Avem 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Un numar de 184 de cadre medicale sunt, in acest moment, infectate cu noul coronavirus, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tatataru, la Antena 3.

Ministrul Sanatatii, decizie in cazul scenariului cu peste 2000 de cazuri de coronavirus: Medicii cu simptome usoare continua munca la spital

Daca Romania va trece de 2. 000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cazurile usoare vor fi tratate acasa, in mare parte de voluntari, iar medicii confirmati, cu simptomatologie usoara, vor merge in continuare la spital, a declarat, vineri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia, au declarat pentru HotNews. ro, surse oficiale. Demisia ministrului Sanatatii vine in plina criza a epidemiei de coronavirus, in care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale si testarea redusa in cazul COVID-19.

MINISTRUL SANATATII: Pentru scenariul 4 ne gandim ca aceia afectati sa nu mearga in izolare daca au in familie persoane peste 65 de ani

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a declarant la un post de televizune, ca pentru scenariul patru al epidemiei de coronavirus COVID-19 se are in vedere ca aceia care sunt afectati sa nu mearga in izolare daca au in familie persoane peste 65 de ani, ci sa ramana in carantina, propuneri in acest sens fiind facute catre Ministerul de Interne pentru a fi cuprinse intr-o viitoare ordonanta militara.

Ministrul Sanatatii, despre cei care nu respecta autoizolarea: Au venit de frica, dar braveaza, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea. Cand va fi varful

Cand va fi varful pandemiei de coronavirus in Romania, cate paturi pentru pacientii in stare grava are sistemul medical romanesc, ce capacitate de testare, dar si cati asimptomatici purtatori de virus ar putea fi printre noi, sunt informatii furnizate de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu pentru Digi24.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )