Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa schimbam mentalitati. Este lucrul cel mai greu de facut

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Trebuie sa schimbam mentalitati. Este lucrul cel mai greu de facut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu de facut, acest fapt observandu-l si dupa vizitele inopinate pe care le-a. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul femeii de la Bacau care a murit dupa ce a cazut din ambulanta cu care era.

Ministrul Sanatatii, anunt despre alimentele interzise scolarilor si prescolarilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite, ca al.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Sorina Pintea: Trebuie sa schimbam mentalitati - E lucrul cel mai greu de facut / Sanatatea nu are culoare politica

Sorina Pintea a declarat ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu lucru de facut. Ministrul Sanatatii a mai precizat ca vizitele inopinate in spitale pe care le-a tot facut in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )