Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: Varful epidemiei ar putea fi atins spre sfarsitul saptamanii

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Varful epidemiei ar putea fi atins spre sfarsitul saptamanii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si-a exprimat speranta ca, luni seara, ca spre sfarsitul acestei saptamani, vom atinge varful pandemiei. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii afirma ca tara noastra inca nu a atins varful epidemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat, sambata, o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde in ultimele zile s-au inregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale, atragand atentia asupra faptului ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus si ca relaxarea nu este deocamdata o optiune.

UE: Romania, Polonia, si Marea Britanie, printre cele cinci state europene care inca nu au atins varful epidemiei de coronavirus

Romania, Polonia, Marea Britanie, Suedia si Bulgaria sunt cele cinci state europene care inca nu au atins varful epidemiei de coronavirus, a declarat luni Andrea Ammon sefa agentiei UE pentru controlul bolilor. Oficialul l-a contrazis astfel pe premierul britanic Boris Johnson care anunta recent ca tara sa a depasit acest punct critic si va prezenta un plan de relaxare a masurilor restrictive.

Cate saptamani la rand ar trebui sa scada numarul de cazuri de COVID-19 pentru a fi siguri ca am depasit varful epidemiei

Cazurile noi de COVID-19 ar trebui sa fie din ce in ce mai putine o saptamana sau chiar doua, pentru a se declara ca Romania a trecut de varful epidemiei de coronavirus. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, a oferit mai multe informatii pentru postul de televiziune Digi24.

MINISTRUL SANATATII: Un al doilea val al epidemiei de coronavirus este asteptat in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca de doua luni rabdarea oamenilor este pusa la incercare, apreciind ca daca si momentul 1-3 mai este gestionat bine, atunci sunt sperante si pentru relaxare.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Ne asteptam pentru octombrie - decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca autoritatile se asteapta la un nou val de infectari cu coronavirus, in perioada octombrie - decembrie. Totul va depinde, insa, de cum gestionam acum situatia. Nelu.

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a vizitat, sambata, spitale din judetele Vaslui si Iasi si a explicat ca a vrut sa vada care este starea personalului medical, a echipamentelor si cum se face evaluarea pacientului la intrarea in UPU, al doilea val al epidemiei putand sa vina in toamna, potrivit Mediafax.

Noi amenzi dupa 15 mai. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a recunoscut ca se vor aplica noi amenzi dupa 15 mai, mai ales celor care nu poarta masca in spatiile inchise sau mijloacele de transport in comun.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Nu vreau sa ne gandim la relaxare. Acest weekend trebuie sa fie altfel, pentru a avea in anii urmatori sarbatori normale cu cei dragi (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a ajuns, sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, in contextul in care acolo s-au inregistrat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus in randul personalului medical. Nelu.

Ministrul Sanatatii, intalnire cu manageri de spital din zona Moldovei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, la Prefectura Vaslui, o intalnire cu managerii spitalelor .

Ministrul Sanatatii: Asteptam al doilea val de pandemie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se asteapta ca in lunile octombrie-decembrie sa fie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )