Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii vrea ca medicii care primesc spaga sa fie dati afara. Reactia sindicalistilor

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii vrea ca medicii care primesc spaga sa fie dati afara. Reactia sindicalistilor

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara locul de munca. Declaratia apartine ministrului Sanatatii, care cauta o solutie legala astfel incat in contractele de munca sa poata fi stipulat clar ca primirea de atentii va duce la pierderea locului de munca. Asteptam un punct de vedere al juristilor, a declarat ministrul vineri. continuă pe Adevărul

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara contracte de munca. Ministrul Sanatatii analizeaza aceasta posibilitate impreuna cu juristii

Angajatii din spitale care primesc spaga ar putea ramane fara contracte de munca. Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii. Nu imi place sa dam vina pe pacienti, stiti bine ca unul dintre cliseele spagii este ca nu ii poti opri pe pacienti sa dea plicuri. Fals!, a declarat ministrul Sanatatii, Victor Costache. El spune ca asteptam un punct de vedere al juristilor, daca se poate implementa in contractele care se semneaza ca astfel de practici duc la incetarea contractului de munca.

Ministrul Sanatatii vrea desfacerea contractelor de munca pentru cei care iau mita in sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca are toleranta zero fata de luarea de mita de catre angajatii din sistem si asteapta un punct de vedere din partea juristilor, pentru a vedea daca se pot introduceri prevederi care sa duca direct la desfacerea contractului de munca.

Ministrul Sanatatii ne scapa de spaga din spitale: solutia creativa a lui Costache

Problema spagii la doctor si asistente medicale este o relicva comunista de care nu pare ca ne vom distanta vreodata, dar Ministrul Sanatatii este optimist. in ultimii ani, salariile medicilor, rezidentilor si asistentelor medicale au crescut semnificativ. Daca acum cinci ani i-ai fi strecurat un plic unui doctor pentru ca ii stiai situatia financiara precara, .

Ministrul Sanatatii arata vinovatii pentru criza vaccinurilor antigripale: Dozele au ajuns tarziu si au fost livrate si mai tarziu!

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi seara ca medicii de familie au estimat un necesar de aproximativ 2 - 2,2 milioane de doze de vaccin antigripal pentru acest sezon rece si ca Ministerul.

Ministrul Sanatatii declara toleranta zero pentru mita din sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, joi seara, ca doreste impunerea unei clauze in contractul de munca care sa stipuleze ca primirea mitei se sanctioneaza prin pierderea locului de munca, potrivit G4Media.

Ce avere are ministrul sanatatii, Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, detine sase terenuri, doua autoturisme, o motocicleta, case de locuit in Sibiu, Iasi si Valcea cota parte), un apartament cota parte) si bijuterii si un ceas in va.

Ministrul Sanatatii nu crede ca vaccinarea obligatorie ar trebui impusa, dar crede in campanii foarte bune de comunicare si in instinctul parintilor

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca nu sustine vaccinarea obligatorie deoarece nu crede in nimic din ce este impus, dar crede, in schimb, in campanii bune de comunicare si in dorinta parintilor de a le oferi copiilor tot ce e mai bun.

Ministrul Sanatatii: Nu cred ca exista o solutie magica, dar trebuie sa iesim din zodia spagii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi seara la B1 Tv ca nu crede ca exista o solutie magica pentru eradicarea platilor informale din spitale, dar ca trebuie sa iesim din zodia spagii si ca se cauta solutii pentru descurajarea acestui fenomen, relateaza Agerpres.

Scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si vicepremier: Comisia Europeana asteapta un raspuns pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din Romania

Comisia Europeana asteapta de la Ministerul Sanatatii un raspuns clar pe tema angajarii a 77 de milioane de euro pentru reorganizarea si consolidarea sistemului de transfuzii din Romania, in conditiile in care saptamana viitoare se decide la Bruxelles catre ce tari si caror aplicatii se vor aloca banii, atrage atentia Tudor Pop, deputat USR si membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Victor Costache, si vicepremierului Raluca Turcan.

Ministrul Sanatatii,Victor Costache: Eu nu cred in nimic din ce este restrictiv si ce este impus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca nu este de acord cu introducerea vaccinarii obligatorii, ci mai degraba in campanii ample de constientizare. Costache a precizat ca aproape un milion de persoane au fost vaccinate cu vaccinul antigripal achizitionat de Ministerul Sanatatii, dar a afirmat ca si in acest an dozele au ajuns prea tarziu in teritoriu, la pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )