Libnet.ro
UNICEF

09:15

Minora disparuta in drum spre scoala a fost gasita dupa 11 zile de cautari. Unde au descoperit-o politistii

Adevărul Adevărul,
Minora disparuta in drum spre scoala a fost gasita dupa 11 zile de cautari. Unde au descoperit-o politistii

Piros Julia, copila de 11 ani care a disparut de acasa in urma cu aproape doua saptamani, a fost gasita de catre politisti. continuă pe Adevărul

Femeie din Dolj ucisa de viitura. A fost gasita fara suflare in apropierea locuintei sale

O femeie de 59 de ani din Dolj a fost luata de viitura in urma cu cateva zile si miercuri a fost gasita fara viata in paraul din localitatea Terpezita. Trupul victimei a fost gasit astazi de.

Unul dintre cei mai vechi caricaturisti americani a fost concediat dupa mai multe desene critice la adresa lui Donald Trump (FOTO)

Caricaturistul american Rob Rogers a fost concediat de la Pittsburgh Post-Gazette dupa 25 de ani de cand activeaza la reputata publicatie. Acesta afirma ca destituirea merge impotriva esentei libertatii.

Un medic a fost retinut dupa ce a batut un record pentru spaga: A luat mita de 131 de ori in doar trei luni

Desi salariile medicilor au mai crescut in ultima perioada, mita in schimbul serviciilor medicale nu a disparut din spitale. Un medic din Slobozia a fost retinut joi, procurorii acuzandu-l ca a luat mita de.

Cluj: Un pompier a fost ranit dupa explozia unei cutii suspecte

Un pompier din Cluj a fost ranit in urma exploziei unui obiect care semana cu o cutie de bijuterii. Totul s-a intamplat in momentul in care pompierul iesea de la serviciu. Acesta a observat langa masina sa o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )